RESERVER DERES PLASS I DAG

INVESTER I DERE TO!

Ta med deg partneren din på en uforglemmelig helg på Farris Bad og et kurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen. Dette blir påfyll for både hode, kropp og sjel.

BESTILL KURSPAKKEN OG SIKRE DERE PLASS PÅ KURSET ALLEREDE I DAG!

31. OKT - 1. NOV 2020

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER
KLIKK HER FOR ANDRE DATOER

KJÆRESTEKURS PÅ FARRIS BAD

Dette er et kurs i relasjonell-kompetanse og kommunikasjon skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, er nybakte foreldre som trenger å komme dere litt bort, eller dere allerede har levd et langt liv sammen. Vi garanterer at denne helgen vil gi ny innsikt i hverandre og gode verktøy for en lang fremtid sammen. 

Kurset gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som deltakere sitter to-og-to. Det livssynsnøytralt, fritt for gruppearbeid og deling i plenum. Dette er ikke kurset der dere skal få nye venner, derfor er både kurset og oppholdet for øvrig tilrettelagt for at dere skal ha fokus på dere selv.

PS: Som en bonus kan kunnskapen og verktøyene dere vil lære være vel så nyttige i alle andre relasjoner dere er en del av.

 

Fokuset på kurset vil gjennomgående være å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen.

MELD DERE PÅ I DAG! LUKK

NOEN AV TEMAENE I KURSET

Parforholdet, et felles prosjekt

Teamarbeid på hjemmebane! Hvordan startet det for dere? Hvordan ble dere et team, hvordan spiller dere hverandre gode? Få innsikt i hva forskning og erfaring forteller oss om forholdet som varer og er gode over tid.

Forventniger og roller

Hvem gjør hva og hvorfor? En bevisstgjøring i de mange rollene vi alle innehar i hverdagen vår, både de opplagte, og de vi kanskje ikke tenker så mye på. Hvor kommer forventningene fra og når skaper de utfordringer?

Jakten på de beste løsningene

Alle par opplever uenigheter, misforståelser, krangler og konflikt, også de par som opplever å ha det godt sammen. Å være enige bør ikke være noe mål i seg selv, det er heller ikke særlig realistisk.

Anerkjennende kommunikasjon

En god og trygg kommunikasjon er selve fundamentet for at relasjonen i seg selv oppleves som et trygt sted å være. Vi gir dere verktøy og kunnskap for å styrke kommunikasjonen og forstå hverandre bedre.

Sensualitet og seksualitet

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Det er ikke nødvendig å bytte ut peisen selv om flammene har dødd ut. Vi har tipsene som vil tenne gnisten.

Oss og sosiale medier

Sosiale medier og våre nære relasjoner er ikke nødvendigvis en god kombinasjon, og her støter mange par på utfordringer. Dagens samfunn utfordrer vår tilstedeværelse i alle relasjoner vi er en del av.

Lek, humor og vennskap

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Å styrke vennskapet er en viktig del av det å investere i en livslang relasjon.

Felles visjon for hvor dere skal

Kjærlighet til en partner handler for oss, ikke bare om å se på hverandre, men vel så mye om at vi står sammen og ser mot samme mål. Bli tydelig på deres felles mål og strategi for at dere skal komme dit.

VELG DEN PAKKEN SOM PASSER DERE

FREDAG - SØNDAG

12 740 kr

PER PAR

Benytt SPA-avdelingen fra fredag morgen og til søndag kveld

Farris Bad sitt eget badetøy

Mulighet for ekstra par-coaching i løpet av fredagen

Overnatting i dobbeltrom

Kjærestekurs - Styrk og dyrk parforholdet lørdag og søndag

FuelBox - PAR

Kaffe/te/fruktfat og pausemat tilgjengelig under hele kurset

Lunsjbuffet lørdag og søndag

3-retters middag lørdag kveld

VELG

LØRDAG - SØNDAG

10 650 kr

PER PAR

Fri inngang til SPA-avdelingen lør-søn

Farris Bad sitt eget badetøy

Overnatting i dobbeltrom

Kjærestekurs - Styrk og dyrk parforholdet lørdag og søndag

FuelBox - PAR

Kaffe/te/fruktfat og pausemat tilgjengelig under hele kurset

Lunsjbuffet lørdag og søndag

3-retters middag lørdag kveld

VELG

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Kurset starter lørdag morgen klokken 09:00 og avsluttes søndag klokken 16:00. Det gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som par sitter for dere selv og jobber som et team. Kurset er variert og i tillegg til forelesninger og oppgaver som vil bli gitt dere i kurslokalene, vil dere også bli gitt refleksjons- og samtaleoppgaver dere kan ta med dere for eksempel på en gåtur, eller dere kan sette dere i andre omgivelser. 

Selv om kurset er intensivt vil det bli lagt til rette for at dere også skal få benytte dere av den fantastiske lokasjonen Farris Bad er.

Prisen inkluderer: 

Kursavgift, kursmateriell, Fuelbox parversjon, privat veiledning i verktøy og øvelser dere lærer på kurset. Fullpensjon og overnatting i dobbeltrom lørdag-søndag, fri inngang til SPA begge dager, ekstra lunsj søndag.

Alternativ 1 inkluderer i tillegg:

Fri tilgang til SPA fra fredag morgen, overnatting i dobbeltrom fredag-lørdag, mulighet for privat par-coaching i løpet av fredagen (mot tillegg i prisen).

Betingelser:

På grunn av stor pågang og begrensede plasser er det bindende påmelding med forhåndsbetaling av kursavgiften (5000,- kr) med kort, PayPal, eller over faktura. Hotellkostnader gjøres opp av det enkelte par ved utsjekk søndag.

Les våre fullstendige betingelser og kjøpsvilkår her.

PS: Vi har fornøydhetsgaranti! Hvis dere ikke er fornøyde med kurset etter endt kurs søndag er det bare å si ifra til oss. Så skal dere få pengene for kursavgiften tilbake.

PÅMELDING MED FAKTURA

Vi gleder oss til å se dere på kurset! Send inn skjemaet under dersom dere ønsker å betale kursavgiften over faktura, eller klikk her for betaling med kort eller PayPal. Dere vil høre fra oss i løpet av få dager.

OBS: Er kurset gave? Skriv din egen epost også i feltet for partners epost.

KURSHOLDERNE

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Innenfor temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok også bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt forebyggende kurs for mer enn 3000 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret.

FUELBOX PAR

Denne lille boksen er et genialt verktøy for god kommunikasjon. Noe av det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hva skal vi snakke om hele tiden? FuelBox gir dere 170 forslag til samtaletemaer og skaper en anledning til å minne hverandre på hva vi setter pris på med hverandre, hvorfor vi er sammen og hva vi må gjøre for å fortsatt holde sammen.  

FuelBox PAR er inkludert og integrert i kurset. Dere får deres FuelBox ved kursstart sammen med annet kursmateriell.

FARRIS BAD - NORDENS VAKRESTE SPA

Vi er stolte av å kunne tilby kurs for dere to på Farris Bad i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

BELIGGENDE PÅ STRANDEN I LARVIK

Uansett om dere kommer med bil, båt, fly, eller tog. Det er enkelt å komme seg til Farris Bad.

  • 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum
  • 15 minutter fra Torp flyplass
  • 5 minutter fra terminalen Larvik – Hirtshals
  • 500 m fra jernbanestasjonen i Larvik

Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik. 

Telefon: +47 33 19 60 00

Nettsider: www.farrisbad.no

OFTE STILTE SPØRSMÅL

De fleste av oss har gått på kurs når det er noe vi ønsker å lære oss, eller å lære mer om. Vi går på kurs i jobbsammenheng, vi deltar på kurs innenfor hobbyene og interessene vi har. Og kjøper vi oss hund er vi snare med å melde oss på et valpekurs. 

Når det kommer til det å bo, og dele livet sammen med et annet menneske så er det ikke like naturlig å innse at vi kanskje har noe å lære også der. Det skal vi liksom bare kunne!? Og statistikken viser dessverre at vi ikke er så veldig gode på det.

I Gjør en forskjell AS er vi opptatt av å være i forkant. Vi tror at det å lære noe om relasjoner og kommunikasjon er en helt avgjørende investering om vi ønsker å skape en relasjon som skal være god for begge over tid. 

Vi oppfordrer ALLE par til å jobbe med relasjonen sin, og gjøre det til en hyggelig vane. Mye heller det, enn å måtte jobbe med å forsøke reparere noe som allerede har gått i stykker.

Par i alle aldre, og i alle stadier av relasjonen, både de med lang og kort fartstid sammen. Vi opplever to kategorier par på våre kurs. De som ønsker å endre en negativ utvikling i parforholdet, og de som utelukkende kommer for å investere i en relasjon som allerede oppleves som veldig bra.

Prisen er oppgitt per par

Flere og flere gir dette kurset i bursdagsgave, julegave og bryllupsgave til partneren sin. 

Mange får også kurset i gave fra foreldre, venner og familie. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et gavekort. 

Ja, vi har hatt flere par på kurs som har fått det av sin arbeidsgiver. Det er en kjensgjerning at dersom vi ikke har det bra på hjemmebane, så gjør vi heller ikke en spesielt god jobb. Flere og flere bedriftseiere forstår dette og investerer i 24-timers mennesket ved for eksempel å gi de ansatte et kurs som dette. Det skal også sies at dette er et kurs i relasjonell kompetanse og kommunikasjon. Temaene og verktøyene som læres bort er derfor også direkte overførbare til alle andre relasjoner vi er en del av.

Forsvaret har har i mange år gått foran som et godt eksempel her, og hatt et tilbud om samlivskurs for sine ansatte. Bianca og Espen har i en årrekke inngått i kursholder-poolen til Modum Bad i levering av PREP-samlivskurs til Forsvars ansatte.

Nei, kurset er kun for par og designet for at dere begge møter opp og jobber sammen som et team.

Vår erfaring er at motstanden mot å delta på et slikt kurs ofte grunner i uvitenhet om hva dette egentlig er, og hvordan kurset gjennomføres. Å innhente informasjon er derfor det beste stedet å starte. Det er viktig for oss å presisere at dette er et kurs, og ikke terapi. De fleste som kommer på våre kurs er veldig fornøyde med parforholdet sitt og ønsker bare verktøy for å kunne ha det enda bedre sammen. 

Det er ingen deling i plenum og ingen gruppearbeid på dette kurset. Dere behandles som ett par, ikke som en del av en større kursgruppe.

Dere jobber stort sett på egenhånd med oppgavene vi presenterer. Vi tilbyr imidlertid personlig veiledning i forbindelse med to konkrete verktøy dere vil lære på kurset. Tilbudet består da i å få veiledning på bruk av teknikken, ikke på innholdet i det dere snakker om. 

Vi tilbyr personlig coaching/veiledning på fredagen i forkant av kurset som en tilleggstjeneste i forbindelse med våre kommunikasjonskurs.

På våre kjærestekurs på Farris Bad har vi cirka 35-45 deltakende par. 

Så absolutt! Dette er ikke et kurs primært for å løse problemer i parforholdet. Dette er et kurs for å investere i relasjonen sin, lære seg noe om kommunikasjon og hvorfor den noen ganger blir vanskelig. Hvordan kan vi spille hverandre gode, og være et godt team. Ikke minst så er dette en arena for å se fremover, hvor skal dere, hva drømmer dere om, og hvordan skal dere komme dere dit? En helg på dette kurset vil også gi mange par litt etterlengtet kjæreste tid.

Ja, vi forstår at ikke alle har mulighet til å investere i en helg med fullpensjon på hotell. Derfor tilbyr vi også et nettbasert kurs for personer som ønsker å ta et ansvar for å utvikle relasjonene sine. 

>> Les mer om nettkurset her

Vi har også et gratis alternativ for deg som bare er litt nysgjerrig. Det finner du her.

Bianca er utdannet terapaut, har 8 års erfaring som forsterket forsterhjem. 2 år videreutdanning i veiledning og coaching. Hun er sertifisert PREP kursholder fra Modum Bad og har også en sertifisering i relasjonell ledelse fra Jan Spurkeland. 

Espen har over 15 års ledelses erfaring fra Forsvaret og det private næringsliv. Han er opptatt av personlig utvikling og har i en årrekke deltatt på kurs med Tony Robbins og Klemmer & Associates. 

Både Bianca og Espen er sertifiserte familierådskoordinatorer i regi av Bufetat og har jobbet mye inn i familier som står i vanskelige situasjoner. 

De er sertifiserte kursholdere av PREP-samlivskurs for ansatte i Forsvaret.

Begge blir også benyttet som instruktører i Forsvaret innenfor andre temaer.

BLI MED PÅ VÅR TEST AV LOKASJONEN

Les Bianca's blogg og se Espen's Snapstory fra besøket.

 

HØR PODCAST EPISODEN DER VI SNAKKER OM KURS FOR PAR

Snakk Om! - Samlivskurs

Det er ikke som du trur. Temaet tvinger seg frem, og vi føler oss nødt til å gi litt inside informasjon om hva som egentlig foregår på sånne kurs. Har menn egentlig grunn til å være så skeptiske?

Close

50% - Dere er nesten påmeldt...

Fyll ut og send inn skjemaet under for påmelding med betaling av kursavgift over faktura. Ønsker dere å betale med kort eller PayPal kan dere gjøre det ved klikke her.

Vi booker hotellrom for dere. Alle kostnader knyttet til oppholdet gjøres opp direkte med hotellet i forbindelse med utsjekk på søndagen.