GEF MEDLEMSKAP

FOR PERSONLIG HANDLEKRAFT OG ROBUSTE RELASJONER

Vårt GEF Medlemskap er for øyeblikket ikke åpent for påmeldinger. Du kan sette deg på vår uforpliktende interesseliste ved å fylle inn navn og e-post adresse under, så sender vi deg informasjon når vi åpner opp for flere medlemmer.

DETTE FÅR DU:

  • Personlig oppfølging
  • Egen medlemsportal
  • Tilgang til alle våre nettkurs
  • Månedlige livesendinger
  • System for vanebygging
  • Et handlekraftig fellesskap
  • Årlig LIVE event
  • Rabatter hos våre partnere
LES MER

DETTE FÅR DU TILGANG TIL:

Oppfølging

PERSONLIG OPPFØLGING

Som nytt GEF medlem tar vi deg i mot med en personlig veiledningstime som er inkludert i medlemskapet ditt. Det er viktig for oss å kjenne deg og de ønsker og behov du har. Samtidig som vi ønsker å guide deg til å få mest mulig ut av ditt medlemskap hos oss.

Videre har du som GEF medlem rabattere priser på veiledning og coaching med vårt nettverk av terapauter, coacher og veiledere.

Medlemsportal

MEDLEMSPORTAL

I medlemsportalen finner du inspirasjon, nyheter og tilbud fra våre partnere. Her ligger også opptak fra tidligere livesendinger, webinarer og videoer fra fysiske foredrag.

Nettkurs

NETTKURS

Du får ubegrenset tilgang til et utvalg av våre beste nettkurs. Her vil du alltid finne et stort kartotek med videoleksjoner, oppgaver og øvelser du kan vende tilbake til igjen og igjen. 

Livesendinger

LIVESENDINGER

Månedlige online-sendinger med inspirasjon, undervisning, foredrag, intervjuer og gruppe coachinger. Delta live fra egen stue, still spørsmål i chatten og påvirk din egen utvikling.

VANEBYGGERN

Ønsker du å få til endring, da må du fokusere på vanene dine. Det er de små tingene vi gjentar over tid som vil gi oss de resultatene vi ønsker.

Vi er eksperter på vanebygging og har utviklet et komplett system der vi følger deg fra A-Å. Systemet er basert på forskning og øker dine sjanser for å lykkes med over 70%

Fellesskap
Fellesskap

FELLESSKAP

Ingen lykkes alene. Ditt GEF-medlemskap gir deg også tilgang til et unikt nettverk med inspirerende mennesker som heier på deg, og støtter deg i arbeidet mot dine mål. Sammen gjør vi hverandre sterkere.

HANDLEKRAFT LIVE

Som GEF medlem får du invitasjon til vår årlige event Handlekraft LIVE. Dette er arrangementet der vi tar med våre samarbeidspartnere og setter opp et forrykende heldagsseminar for å gi deg verktøy for veivalg.

En dag med påfyll, sterke menneskemøter, verktøy, kunnskap, motivasjon og inspirasjon. Dette er seminaret for deg som ønsker økt styrke og besluttsomhet, bedre selvfølelse, mer overskudd og energi. Samt forsterket tro på at du skal lykkes, uansett hva ditt mål måtte være.

 

 

DEN VIKTIGSTE INVESTERINGEN ER DEN DU GJØR I DEG SELV!

Personlig har vi aldri angret på de investeringene vi har gjort i oss selv og vår egen utvikling. All tid, penger og energi vi har puttet inn har gitt et mangfold tilbake.

Vårt GEF Medlemskap er for øyeblikket ikke åpent for påmeldinger. Du kan sette deg på vår uforpliktende interesseliste ved å fylle inn navn og e-post adresse under, så sender vi deg informasjon når vi åpner opp for flere medlemmer.

OMRÅDENE VI FOKUSERER PÅ:

Personlig vekst

PERSONLIG VEKST

Den viktigste investeringen du kan gjøre, er den du gjør i deg selv. Vi byr på verktøy og inspirasjon.

Parforhold

PARFORHOLD

Gode parforhold blir ikke til av seg selv. Vi har ikke fasiten, men mye kompetanse og mange perspektiver

Foreldrerollen

FORELDREROLLEN

Vi har fokus på å skape robuste barn som er forberedt på å møte livets mange oppturer og nedturer.

Personlig vekst

LEDELSE

I praksis er vi alle ledere. Vårt fokus er en coachende og relasjonell lederstil der det handler om å spille folk gode.

Parforhold

STØTTESPILLER

Den eneste grunnen til å se ned på noen er for å hjelpe dem opp. Medmenneske, pårørende eller coach, vi trenger alle påfyll.