MENTALT TRENINGSSENTER

VI HJELPER DEG Å LYKKES MED DIN PERSONLIGE OG PROFESJONELLE UTVIKLING

BLI EN DEL AV VÅRT INSPIRERENDE OG KUNNSKAPSRIKE FELLESSKAP. DESIGN HVERDAGENE OG LIVET DITT DU OGSÅ!

BOOK DIN GRATIS OG UFORPLIKTENDE SAMTALE MED OSS VIA KNAPPEN UNDER.

 
📆 BOOK EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE SAMTALE
SE HVA DU FÅR SOM GEF MEDLEM
💬 HØR HVA MEDLEMMENE SELV SIER

GEF MEDLEMSKAPET

ET KOMPETANSENETTVERK FOR PERSONLIG HANDLEKRAFT, ROBUSTE RELASJONER OG STRATEGISK VISJONSARBEID.

Placeholder Image

PERSONLIG HANDLEKRAFT

For deg som vil jobbe med å ta bedre vare på deg selv, styrke din selvfølelse, lære deg å sette grenser, og i større grad utøve sunn egoisme. Du som er opptatt av personlig vekst og kontinuerlig utvikling.

Placeholder Image

ROBUSTE RELASJONER

For deg som forstår at gode relasjoner ikke blir til av seg selv. Du vil jobbe med dine kommunikative og relasjonelle ferdigheter, by på mer tilstedeværelse og ta et utvidet ansvar for hvem andre blir i møte med deg.

Placeholder Image

STRATEGISK VISJON

For deg som har et mål, en drøm og en visjon. Du søker systemer, inspirasjon, fellesskap og verktøy for å sikre fremdrift og kontinuitet mot det resultatet du ønsker for din bedrift, eller karriere.

                                                                                                      

HØR HVA VÅRE MEDLEMMER SIER

 

3 VIKTIGE FAKTORER UANSETT ENDRING, ELLER RESULTAT

Placeholder Image

System / Metode

Strategisk målarbeid krever at du benytter en metode, eller følger et konkret system. I GEF Medlemskapet har du tilgang til ikke bare én, men mange metoder for å skape endring. - Coaching, mentorering, nettkurs og vårt vanebygger-system er noen av dem.

Placeholder Image

Støtte

Du kan få til endring ved å jobbe med en enkelt coach, en psykolog, trener, eller terapeut. I GEF Medlemskapet får du i tillegg til et nettverk av fagpersoner, også tilgang til en hel flokk med inspirerende, engasjerte, og kompetente mennesker som heier, støtter og ønsker at du skal lykkes.

Placeholder Image

Innsats

Det er ingen som kan gjøre endringen, eller skape resultatene for deg. Du må selv ha viljen til å investere både tid og krefter for å lykkes. Men dersom du er villig til å ta det første skrittet, og forplikte deg til oss for et år. Så har vi kompetansen, rutinen, folkene og systemene som vil få deg i mål.

Placeholder Image

Hos oss får du en totalpakke

GEF Medlemskapet er en komplett arena for å jobbe med dine målsetninger for endring og vekst. Vi mennesker er imidlertid ulike, og vi har forskjellige behov. Derfor starter vi alltid våre nye GEF'ere med en privat veiledning der vi sammen sørger for å legge opp din individuelle plan.

Placeholder Image

Susann Steinsvik, GEF medlem

Jeg vil absolutt anbefale Gjør en forskjell. Hele konseptet er hjertegodt. Espen og Bianca er ærlige og jeg vet at det de formidler utgjør en forskjell i min og mange andres hverdag. Medlemskapet er veldig inspirerende og jeg setter umåtelig pris på det. Etter at jeg åpna hjertet mitt for dem har jeg oppdaga den enorme styrken som bor i meg. Viktig å være sammen om endringer.

TRENINGSSENTERET INNEHOLDER:

Oppfølging

INDIVIDUELL VEILEDNING

Som nytt GEF medlem tar vi deg i mot med en personlig oppstartstime som er inkludert i medlemskapet ditt. Det er viktig for oss å kjenne deg og de ønsker og behov du har. Samtidig som vi ønsker å guide deg til å få mest mulig ut av ditt medlemskap hos oss.

Videre har du som GEF medlem rabattere priser på veiledning, coaching og mentorering med vårt team av terapeuter, coacher og veiledere.

Medlemsportal

MEDLEMSPORTAL

I medlemsportalen finner du inspirasjon, nyheter og tilbud fra våre partnere. Her ligger også opptak fra tidligere livesendinger, webinarer og videoer fra fysiske foredrag.

Nettkurs

NETTKURS

Du får ubegrenset tilgang til et utvalg av våre beste nettkurs. Her vil du alltid finne et stort kartotek med videoleksjoner, oppgaver og øvelser du kan vende tilbake til igjen og igjen. 

Workshops

UKENTLIGE DIGITALE WORKSHOPS

Vi gjennomfører ukentlige perspektivdykk med våre medlemmer. Etter en kort faglig innledning om kommunikasjon og samtaleteknikk jobber vi i grupper for å forske i egne og andres perspektiver.

Livesendinger

LIVESENDINGER

Månedlige online-sendinger med inspirasjon, undervisning, foredrag, intervjuer og gruppe coachinger. Delta live fra egen stue, still spørsmål i chatten og påvirk din egen utvikling.

VANEBYGGER SYSTEM

Ønsker du å få til endring, da må du fokusere på vanene dine. Det er de små tingene vi gjentar over tid som vil gi oss de resultatene vi ønsker.

Vi er eksperter på vanebygging og har utviklet et komplett system der vi følger deg fra A-Å. Systemet er basert på forskning og øker dine sjanser for å lykkes med over 70%.

De siste månedene har vårt system skapt 338 nye vaner av 158 unike brukere! Den neste kan være din. Våre vanebyggere lærer av hverandre i månedlige livesendinger med intervjuer, feiring og erfaringsutveksling.

Samtidig tar de alle plass i vår interne vanebygger Hall of Fame.

 
Marianne Helgås

Marianne Helgås, GEF medlem

Jeg har stort utbytte av GEF-medlemskapet mitt der jeg får kurs og trening på gode vaner for å sette og nå mine mål, i tillegg til et trygt nettverk å spille på underveis. Anbefales på det varmeste!

Fellesskap

FELLESSKAP

Ingen lykkes alene. Ditt GEF-medlemskap gir deg også tilgang til et unikt nettverk med inspirerende mennesker som heier på deg, og støtter deg i arbeidet mot dine mål. Sammen gjør vi hverandre sterkere.

HANDLEKRAFT LIVE

Som GEF medlem får du invitasjon til vår årlige event Handlekraft LIVE. Dette er arrangementet der vi tar med våre samarbeidspartnere og setter opp et forrykende heldagsseminar for å gi deg verktøy for veivalg.

En dag med påfyll, sterke menneskemøter, verktøy, kunnskap, motivasjon og inspirasjon. Dette er seminaret for deg som ønsker økt styrke og besluttsomhet, bedre selvfølelse, mer overskudd og energi. Samt forsterket tro på at du skal lykkes, uansett hva ditt mål måtte være.

Våre GEF medlemmer betaler kun kostpris

 

OMRÅDENE VI FOKUSERER PÅ:

Fysisk og mental helse

FYSISK & MENTAL HELSE

Trening | Søvn | Kosthold | Sykdom | Livshendelser | Hvile

Personlig vekst

PERSONLIG UTVIKLING

Lære noe nytt | Frykt håndtering | Bygge selvtillit | Prestasjoner | Tydelig visjon | Målarbeid

Privat økonomi

PRIVAT ØKONOMI

Sparing | Redusere forbruk | Investeringer | Øke inntekter | Kunnskap og forståelse | Kontrollsystem

Karriere og business

KARRIERE & BUSINESS

Øke salget | Ideutvikling | Tidsstyring | Arbeidsglede | Rutiner og plan | Nettverksbygging

Relasjoner

RELASJONER

Parforhold | Foreldreskap | Familie | Vennskap | Arbeidsrelasjoner | Pårørende

Sunn egoisme

SUNN EGOISME

Selvfølelse | Hverdagsglede | Grenser | Energibudsjett | Kropp og utseende | Snill pike

Placeholder Image

Inge Eidsheim, GEF medlem

Nå er det snart to år siden jeg kom i kontakt med Espen og Bianca og investerte i nettkursene deres og noen samtaler. Dette er nok den beste investeringen jeg noen gang har gjort.

Jeg har jobbet aktivt med å følge modellen for personlig vekst, råd, sunn egoisme, hvorfor og riktige prioriteringer. Men også parallelt tilegnet meg kunnskap innenfor disse områdene via andre gjennom bøker, podcaster, sett på intervjuer med psykologer og andre coacher.

Det jeg opplever er at Espen og Bianca har en unik ekthet, formidlingsevne, kunnskap samt et engasjement som ingen andre kan måle seg med. All endring eller vekst må komme innenfra den det gjelder. En må selv ta ansvaret og aktiv rolle. Men når de sier at «gjør du det alene gjør du det feil». Så tar de også det ansvaret det er å si dette. De følger deg, tilrettelegger for felles nettsamfunn, oppdateringer, samlinger, heier på deg, trøster deg, motiverer deg og ER der for deg.

Bianca og Espen har vært den store forskjellen i min utvikling fra jeg for 2 år siden var på en plass hvor jeg ikke kjente igjen min egen kropp, følelser eller energi. Jeg ser også veldig frem til fortsettelsen, for min utvikling stopper ikke her. Den fortsetter, og den fortsetter som GEF medlem, sammen med dere og alle dere andre som er GEF medlem, eller fremtidige GEF medlemmer.

Jeg vil anbefale Espen og Bianca på det sterkeste. De tar opp mange viktige temaer, har mye erfaring og hjelper med å skape nye tankesett som helt klart er med på å gjøre en positiv forskjell.

Oppfølging

VÅRE PARTNERE

Vi i Gjør en forskjell har knyttet til oss dyktige fagpersoner og partnere vi selv bruker. Vi har laget egne avtaler med dem og gjort de tilgjengelig også for deg som våre medlemmer. 

Ingen lykkes alene, og ingen er gode på alt. Med det i tankene er det også viktig å være selektiv på hvem du tar i mot råd fra. Som et GEF medlem vil du, via vårt fellesskap og våre aktiviteter, få muligheten til å bli kjent med de folkene vi selv går til.

Via ditt medlemskap hos oss får du gode tilbud og enkel tilgang når behovet skulle være der. Blant våre partnere finner du lege, advokat, økonom, coacher, terapeuter, mentorer, og ikke minst våre venner i FuelBox.