5.490,00 NOK

Mental Trening - Startpakke - 4 måneder

RESULTATGARANTI!

  • Nøye sammensatt for å kartlegge dine mål, og hva som holder deg tilbake.
  • Du får et system som hjelper deg gjennom hele endringsprosessen fra A til Å.
  • Med støtte fra din mentale trener og vårt handlekraftige fellesskap garanterer vi at du lykkes. (Les mer om garantien nederst).

Dette får du:

(Total verdi over: kr 14 000,- )

Steg 1: Oppstart samtale med din dedikerte mentale trener som hjelper deg å komme i gang på riktig måte 🤝 (varighet 60 min - verdi: 1 280,- kr)

Steg 2: Vanebygger systemet for å skape endringen du ønsker uten å være avhengig av viljestyrke og motivasjon 🔄 (verdi: 3 990,- kr)

Steg 3: Avsluttende samtale med din mentale trener (varighet 30 min - verdi: 640,- kr)

➕ Valgfritt nettkurs (verdi: 4 990,- kr)

➕ 4 måneders tilgang til vårt Mentale Treningssenter med blant annet ukentlige aktiviteter og workshops. (verdi 3 960,-)

➕ Quick Start video og PDF for en grundig gjennomgang av metodikken, gangen i endringsprosessen og innholdet i vårt mentale treningssenter.

➕ Et positivt og støttende fellesskap i vår lukkede Facebook gruppe

Alt dette i tillegg til inspirasjonen og påfyllet du til enhver tid finner i vår medlemsportal. 15% rabatt på alle andre Gjør en forskjell produkter, tilgang på våre samarbeidspartnere og alle de andre medlemsfordelene som er knyttet til et GEF medlemskap.


RESULTATGARANTI, ELLER PENGENE TILBAKE!

I tillegg til 14 dagers angrerett i henhold til kjøpsloven, gir vi deg følgende resultatgaranti:

Følger du vårt system og gjennomfører aktivitetene du blir enig om i oppstart samtalen med din mentale trener, og du etter 4 måneder ikke har oppnådd de resultatene du var på jakt etter? Da kan du be om pengene tilbake i den avsluttende samtalen med mentaltreneren din hos oss.


Den viktigste investeringen du noen gang kan gjøre er den du gjør i din egen vekst og utvikling. Den vil ikke bare påvirke deg selv og din hverdag, men også alle andre relasjoner du er en del av.

Vi gleder oss til å se deg på innsiden.