HVORDAN SI NEI

UTEN DÅRLIG SAMVITTIGHET!

GRATIS DIREKTESENDT FOREDRAG FOR KVINNER SOM ORKER FOR MYE! - SØNDAG 9. MAI KL. 18:00 - 18:45

Vi kvinner er eksperter i å gi andre omsorg og oppmerksomhet. Ofte sier vi ja til andre, og nei til oss selv! Setter andres behov, ønsker og følelser før våre egne. Mange opplever å miste seg selv og hverdagsgleden.

Alle som ønsker å bety mye for andre, må også bety mye for seg selv.

Bli med på dette direktesendte foredraget og lær

  1. Hvordan øve på å si NEI uten å få dårlig samvittighet.
  2. Hvordan skape plass til deg i ditt liv.

FOREDRAGET STARTER OM:

(Reprise tilgjengelig i 48 timer)

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

SUNN EGOISME OG EGENKJÆRLIGHET!

Mange flinke piker ender opp som utbrente, tomme og med å være sin aller største kritiker. Verdighet og egenkjærlighet hører til i gode hverdager, en hverdag hvor din glede og dine behov også har en naturlig plass.

Vær varsom med hva du tolererer fra andre, du lærer dem hvordan de skal behandle deg. Hvis du ikke setter grenser for andre, setter du begrensinger for deg selv. Vi blir ikke syke av å løse problemer, men av å prøve å løse de samme problemene igjen og igjen. Sunn egoisme handler om å unne seg selv det beste, nettopp for å være sitt beste jeg for andre.

På dette foredraget får du konkrete tips og verktøy du kan ta i bruk med det samme.


ℹ️ Foredraget er gratis og fullstendig uforpliktende. Vi synes likevel det er ryddig å informere om at du avslutningsvis vil få muligheten til å lære mer om arbeidsmetodikken vi i Gjør en forskjell har utviklet. Vårt medlemskap, der vi daglig hjelper hundrevis av mennesker til å skape endring og resultater. Og du vil kunne booke en privat samtale direkte med Bianca.

BIANCA SIMONSEN

Bachelor i Barnevern, Videreutdanning i veiledning og coaching fra Høgskole, Bestselgende forfatter, og instruktør. 

Bianca er deleier i firmaet Gjør en forskjell AS og er prisvinnende kurs og foredragsholder. Hun har en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning og flere sertifiseringer nasjonalt og internasjonalt blant annet i relasjonell ledelse, parutvikling og foreldrerollen.

Hun ble forsterket fosterhjem som 23 åring og var dette i 8 år for til sammen 4 ungdommer. Hun er bestselgende forfatter og programleder i den populære podcasten Snakk Om med snart 1 million nedlastninger.

Hun har undervist nærmere 4000 par sammen med sin kollega og ektemann Espen Simonsen i kommunikative og relasjonelle ferdigheter de siste 10 årene blant annet for par i Forsvaret og Bufetat.

Hennes kompetanse innenfor kommunikasjon, relasjon og mennesker i utfordrende livssituasjoner er svært etterspurt i flere sektorer. Med all denne kompetansen har hun de siste årene satt fokus på hvor avgjørende god egenomsorg og verdighet i eget liv er for hvordan vi har det i alle våre relasjoner. Nå snakker hun rett fra levra om det viktigste i ditt liv, DEG!