PÅMELDING
PÅMELDING

INVESTER I DERE TO!

DIREKTESENDT ONLINE KJÆRESTEKURS 💻

Sett av tid med din partneren til en helg for bare dere to. Delta på et kurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen.

RESERVER DERES PLASS I DAG!
Placeholder Image

FAKTA OM PARFORHOLD

💡 #1 Parforhold blir ikke dårlige av å støte på problemer. De blir dårlige av å løse de samme problemene igjen og igjen. Alle par opplever utfordringer og problemer. Forskjellen er at gode parforhold er forberedt. De har strategier og verktøy for å finne gode løsninger.

💡 #2 Par som opplever å ha det godt sammen er flinke til å fokusere på det positive i relasjonen og ved hverandre. De synliggjør dette for seg selv i hverdagen, for eksempel ved å ta vare på minneverdige hendelser.

På dette kurset vil dere få kunnskap og verktøy for dette og mye, mye mer.

FÅ MER INFORMASJON...
INVESTER I DERE TO!

DIREKTESENDT KJÆRESTEKURS

26. og 27. mars
Lørdag 10-16 | Søndag 10-15
📅 klikk her for andre datoer
Placeholder Image
Placeholder Image

FAKTA OM PARFORHOLD

💡 #1 Parforhold blir ikke dårlige av å støte på problemer. De blir dårlige av å løse de samme problemene igjen og igjen. Alle par opplever utfordringer. Forskjellen er at gode parforhold er forberedt. De har strategier og verktøy for å finne gode løsninger.

💡 #2 Par som opplever å ha det godt sammen er flinke til å fokusere på det positive i relasjonen, og ved hverandre. De synliggjør dette for seg selv i hverdagen, for eksempel ved å ta vare på minneverdige hendelser.

På dette kurset vil dere få kunnskap og verktøy innenfor disse temaene og mye, mye mer.

26. og 27. MARS 2022

Lørdag 10-16 / søndag 10-15

📅 klikk her for andre datoer

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Direktesendt Kjærestekurs

4 990,- pr par

Kjærestekurs - Styrk og dyrk parforholdet lørdag og søndag

  • Egen kursportal med oppgaver og praktiske tips til forberedelser.
  • Mulighet for privat veiledning i verktøy og øvelser under selve kurset.
  • 1 års tilgang til FuelBox App
KJØP

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Kurset går fra kl. 10:00 - 16:00 på lørdag og 10:00 - 15:00 på søndag. Det vil bli lagt inn tid til pauser og individuelt arbeid med oppgaver underveis.

Kursdeltakelse betinger at dere har mulighet til å skjerme dere fra andre forstyrrelser og delta under direktesendingen. Opptak av selve kurset vil ikke være tilgjengelig. Vi oppfordrer til at dere fokuserer på hverandre også utenom kurstidene denne helgen, og gjør den til deres.

Begrenset antall deltakere.

Les våre betingelser og kjøpsvilkår

SE SVAR PÅ DE VANLIGSTE SPØRSMÅLENE VI FÅR

DIREKTESENDT KJÆRESTEKURS 26. og 27. MARS

Delta på vårt populære Kjærestekurs hjemme fra egen stue, eller der dere måtte ønske. Vi kommer til dere via skjermen og holder kurset der dere er. Det eneste som kreves er internettilkobling og at dere forplikter dere til å sette av tiden.

I motsetning til et selvstyrt nettkurs, følger dere her et direktesendt program igjennom helgen med fastsatte tidspunkter, kursøkter, oppgaver og øvelser. 

Dere kan delta i live chat med kursholderne, og all form for deling og deltakelse vil være anonymisert.

Placeholder Image
Placeholder Image

Uttalelse fra kursdeltaker

"Kjærestekurs Dag 2. Digg å være på kurs med Espen og Bianca Simonsen. For noen folk. Godt, vondt og nyttig kurs, konkrete verktøy, teori og herlig teater. Folk som bjuder på, takk!"

Kursdeltaker direktesendt kjærestekurs

Marianne

Kursdeltaker, direktesendt kjærestekurs

Tusen takk for en flott kurshelg. Vi har gitt tilbakemelding gjennom portalen, men jeg ønsker også å si noe mer om formatet.

Kurset er noe jeg har ønsket oss lenge, men ikke fått lokket kjæresten med på og press blir jo mildt sagt feil(!). Men siden vi kunne gjøre det fra hytta var det plutselig mulig. Han stilte med åpent sinn. Jeg stilte med skyhøye forventninger og dertil bekymring for et fall for en eller begge av oss.

Med den digitale enveisløsningen kunne vi sitte tett og ha gode samtaler uten å bry oss om at andre kunne se/høre. Vi var trygge på omgivelsene og maten som ble servert. Og vi kunne jo kontakte dere om vi trengte hjelp.

Jeg tror ikke at jeg noensinne ville fått ham med på et kurssted med andre tilstede - selv om dere garanterer at det ikke er deling osv. Og jeg tror ikke vi ville hatt så ærlige samtaler om vi ikke hadde kunnet sittet tett sammen og sneket oss til en klem og et kyss innimellom. En og annen tåre kom også uten at vi trenge å bry oss om andres innsyn.

Hans umiddelbare reaksjon var at dette var veldig bra og at det aldri ville vært like bra om vi skulle ha vært i et rom med andre. Jeg ville nok likt å truffet dere og gjerne nytt litt hotellluksus. Men samtidig er dere så gode på denne plattformen at jeg nesten blir overrasket over at dere ikke ser/hører oss. Og som par var dette formatet det aller beste for oss. Dette funka!!!

Placeholder Image

OM KURSET

Dette er et kurs i relasjonell kompetanse og kommunikasjon. Kurset er skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, nybakte foreldre eller dere allerede har levd et langt liv sammen. Vi garanterer at denne helgen vil gi ny innsikt i hverandre og gode verktøy for en fremtid sammen. 

PS: Som en bonus kan kunnskapen og verktøyene dere vil lære være vel så nyttige i alle andre relasjoner dere er en del av.

VI ER KLARE - DETTE VIL VI DELTA PÅ!

NOEN AV TEMAENE

Placeholder Image
PARFOHOLDET - ET FELLES PROSJEKT

Teamarbeid på hjemmebane! Hvordan startet det for dere? Hvordan ble dere et team, hvordan spiller dere hverandre gode? Få innsikt i hva forskning og erfaring forteller oss om forholdet som varer og er gode over tid.

Placeholder Image
FORVENTNINGER OG ROLLER

Hvem gjør hva og hvorfor? En bevisstgjøring i de mange rollene vi alle har i hverdagen vår, både de opplagte, og de vi kanskje ikke tenker så mye på. Hvor kommer forventningene fra og når skaper de utfordringer?

Placeholder Image
JAKTEN PÅ DE BESTE LØSNINGENE

Alle par opplever uenigheter, misforståelser, krangler og konflikt. Også de par som opplever å ha det godt sammen. Å være enige bør ikke være noe mål i seg selv, det er heller ikke særlig realistisk. Så hva gjør vi når vi opplever at det ikke er så lett?

Placeholder Image
ANERKJENNENDE KOMMUNIKASJON

En god og trygg kommunikasjon er selve fundamentet for at relasjonen oppleves som et trygt sted å være. Vi gir dere verktøy og kunnskap for å styrke den gode kommunikasjonen og forstå hverandre bedre.

Placeholder Image
SENSUALITET OG SEKSUALITET

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Det er ikke nødvendig å bytte ut peisen selv om flammene har dødd ut. Vi har tipsene som vil tenne gnisten.

Placeholder Image
OSS OG SOSIALE MEDIER

Sosiale medier og våre nære relasjoner er ikke nødvendigvis en god kombinasjon. Her støter mange par på utfordringer. Dagens samfunn utfordrer vår tilstedeværelse i alle relasjoner. Hvordan vite når det er lurt å logge på - eller av?

Placeholder Image
LEK, HUMOR OG VENNSKAP

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Å styrke vennskapet er en viktig del av det å investere i en livslang relasjon.

Placeholder Image
FELLES VISJON

Kjærlighet til en partner handler for oss ikke bare om å se på hverandre. Det handler vel så mye om at vi står sammen og ser mot samme mål. Hva er deres felles mål? Hvilken strategi kan dere bruke for å komme dit?

KURSHOLDERNE

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. De fokuserer på temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok mye av bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt kurs for mer enn 4000 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret.

Placeholder Image
Les mer om kursholdernes bakgrunn og kompetanse
BOOK PLASS PÅ DETTE KURSET!

KURSPORTAL PÅ NETT

Som kursdeltakere får dere tilgang til deres helt egne kursportal. Denne vil dere kunne ha nytte av både før, under, og etter selve kurset. 

I FORKANT av kurset vil dere her finne tips til den praktiske gjennomføringen av kurshelgen. Dere vil også finne oppgaver og forslag til forberedelse.

UNDER KURSET vil dere kunne finne noen av oppgavene, videoveiledning og informasjon på disse sidene. 

ETTER KURSET vil dere finne en oppsummering og utvidede oppgaver for å kunne gå dypere inn i materialet.

Placeholder Image

OFTE STILTE SPØRSMÅL

VI VIL INVESTERE I OSS - VI ER MED!