Samarbeidspartnere

DISSE ER VI STOLTE AV

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt, ikke bare for kvaliteten de leverer. Men for hvem de er, og hva de står for.


ATHENAS

Athenas er et av Norges største byrå og representerer et bredt spekter av landets mest populære og profesjonelle foredragsholdere. Vi samarbeider også tett med våre kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi i Gjør en forskjell har benyttet Athenas i mange år og kan ikke annet enn å gi Athenas de beste anbefalinger både til deg som ønsker å være/er foredragsholder men også til deg som ønsker å benytte deg av en foredragsholder til ditt arrangement!

Athenas jobber seriøst og profesjonelt med formidling av foredrag og kurs, og de hjelper til med utviklingen av arrangementer i hele landet. Athenas arbeider direkte med oss som foredragsholderne, og har bred erfaring med alle typer foredrag. Du vil oppleve som oss at du får raskt svar på din forespørsel, profesjonell rådgivning i forbindelse med ditt foredrag, samt foredragsholdere i alle prisklasser og innenfor mange ulike emner.

Nettside | Facebook

Bianca | Espen | Geir


FUELBOX

FuelBox handler om bringe mennesker sammen, ansikt til ansikt, til gode samtaler som utvikler og styrker enkeltmennesket og relasjoner gjennom deling, læring og ny innsikt. 

FuelBox er boks i lekker design, med rundt 175 kort med åpne spørsmål fordelt på relevante kategorier, som skal kickstarte refleksjon og gode samtaler i ulike personlige og profesjonelle relasjoner. Boksene finnes i dag for PAR - FAMILIEN - VENNER - UNGDOM - LEDERE - TEAM - INNOVASJON og NYE MEDBORGERE

FUELBOX er utviklet av Fuel It AS som består av damene Berta Lende Røed og Tonje Flack. De jobber hver dag for å få mennesker til å snakke mer og bedre sammen i Norge og over hele verden gjennom sitt stadig voksende FuelTeam. De utvikler stadig nye bokser og holder begge foredrag og kurs om verdien av gode samtaler og hvordan organisasjoner, skoler og ledere og andre kan implementere dette verktøyet og fokuset i egen organisasjon.

Nettside | Facebook 


VEIEN UT

Stiftelsen Veien Ut bruker naturens positive effekt sammen med profesjonelle terapeuter for å hjelpe rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv.

Veien Ut er en livssynsnøytral stiftelse etablert i 2013. Veien Ut har primært fokus på rusbehandling, men engasjerer seg også i en rekke andre rusfrie aktiviteter og tiltak.

Veien Ut består  i dag av ekspedisjonsleder Jan Schøyen, ettervernsleder Ann-Cathrin Pedersen,  addictolog Bjørn Erik Strøm, koordinator Raymond Tollefsen, et styre, samt et team av medhjelpere og frivillige. I tillegg samarbeider vi tett med Chi produksjon på rusfrie aktiviteter samt en rekke aktører som bidrar til gjennomføringen av stiftelsens mål og oppgaver.

Nettside | Facebook | Støtt Veien Ut

Vipps (Veien Ut) - 12132


 FOTOGRAF HILDE BREVIG

På våre nettsider er det benyttet mange flotte og beskrivende bilder. De fleste av disse er fanget og tatt av vår dyktige fotograf. Hun er en Lidenskapelig fotograf med kjærlighet for yrket og livet. Med 20 års fartstid innen eiendom, salg og interiør, samt maleriutstillinger –og coaching, er bakgrunnen allsidig & variert, og dertil også fotografen selv.

Hun tar ar imot ukjente og annerledes oppdrag med åpne armer og iver.

Jeg tror sterkt på energien i og rundt oss, og om å være sann mot den.
Være åpen for det som måtte komme og som kjennes riktig.
Da kan alt skje, og de beste bildene er ofte dem man ikke kunne “se” for seg.

Coaching i foto er en del av sesjonen hos Hilde.

Vi kan på det sterkeste anbefale Hilde som fotograf.

Nettside | Facebook


HOLMSBU HOTEL & SPA

Det er ikke tilfeldig at vi i 2011 landet på Holmsbu Hotel & Spa som vår faste samarbeidspartner for egne arrangement og kurs. Siden den gang har vi besøkt resortet flere ganger pr år både profesjonelt og privat. Vi føler oss like velkomne og blir like godt ivaretatt gang etter gang. 

Holmsbu Hotel & Spa, beliggende i fjordkanten side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer, soler seg i glansen fra omgivelsene hele året gjennom. Med egen sandstrand, brygge og marina er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med maritime elementer. Opplev norsk kystnatur og unn deg ro og velvære i spa, bare én times kjøretur fra Oslo.

Nettside | Facebook


STEEAM BE INSPIRED

Steeam Be Inspired's signatur er Klassisk, elegant, komfortabel og trendy med flotte farger som passer de fleste anledninger. Målgruppen er mote-og trendinteresserte damer som er opptatt av god kvalitet til riktig pris.
Det utvikles en bred kolleksjon, med blant topper, bluser, kjoler og skjørt, bukser og blazere.

Steeam Company er et effektivt og kreativt team med lang erfaring innenfor motebransjen. De jobber med utvikling og design av klær under merkenavnet "Steeam Be Inspired".  Kolleksjonene er av norsk design, men produseres i Portugal og Kina. Det utvikles og produseres fire kolleksjoner i året, samt supplerende design ved nye påfallende trender.

Steeam er opptatt av å bruke mest kapasitet på de verdiskapende kjerneoppgavene som design, utvikling, produksjon, logistikk, salg og kundeoppfølging. De selger kolleksjonene sine til frittstående butikker rundt i hele Norge, og jobber tett i samarbeid med kundene.


Nettside | Facebook


TALETRENGT

Taletrengt er et nyetablert formidlingsbyrå med stort kontaktnett, både nasjonalt og internasjonalt. De formidler kurs, workshop, foredrag og underholdning og vi har samarbeidet med innehaver av Taletrengt i flere år. Vi har erfart at hun vet å sette riktig foredragsholder/kurs til rett arrangement. Taletrengt kjenner oss og vet hva vi er god for, også når jeg kanskje ikke er klar over det selv. De legger ned mye arbeid for å sikre at både kunde og foredragsholder blir fornøyd med opplevelsen og hverandre, noe som gir oss den trygghet og vi jeg skal ha for å levere maksimalt, enten det er kurs, foredrag eller arrangementledelse.

 

Nettside | Facebook