Samarbeidspartnere

DISSE ER VI STOLTE AV

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt, ikke bare for kvaliteten de leverer. Men for hvem de er, og hva de står for.


GEIR M. AKER

Geir trives spesielt godt når lunsjen spises ved et bål, og da gjerne sammen med barn og ungdom. Han er utdannet veileder og har i mange år jobbet med relasjoner, kommunikasjon, ledelse og undervisning. Geir har 10 års erfaring fra Forsvaret; fra millimeterpresisjon i Drilltroppen i Garden, til lederutdanning ved en av befalsskolene.


ATHENAS

Athenas er et av Norges største byrå og representerer et bredt spekter av landets mest populære og profesjonelle foredragsholdere. Vi samarbeider også tett med våre kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi i Gjør en forskjell har benyttet Athenas i mange år og kan ikke annet enn å gi Athenas de beste anbefalinger både til deg som ønsker å være/er foredragsholder men også til deg som ønsker å benytte deg av en foredragsholder til ditt arrangement!

Athenas jobber seriøst og profesjonelt med formidling av foredrag og kurs, og de hjelper til med utviklingen av arrangementer i hele landet. Athenas arbeider direkte med oss som foredragsholderne, og har bred erfaring med alle typer foredrag. Du vil oppleve som oss at du får raskt svar på din forespørsel, profesjonell rådgivning i forbindelse med ditt foredrag, samt foredragsholdere i alle prisklasser og innenfor mange ulike emner.

Nettside | Facebook

Bianca | Espen


FUELBOX

FuelBox handler om bringe mennesker sammen, ansikt til ansikt, til gode samtaler som utvikler og styrker enkeltmennesket og relasjoner gjennom deling, læring og ny innsikt. 

FuelBox er boks i lekker design, med rundt 175 kort med åpne spørsmål fordelt på relevante kategorier, som skal kickstarte refleksjon og gode samtaler i ulike personlige og profesjonelle relasjoner. Boksene finnes i dag for PAR - FAMILIEN - VENNER - UNGDOM - LEDERE - TEAM - INNOVASJON og NYE MEDBORGERE

FUELBOX er utviklet av Fuel It AS som består av damene Berta Lende Røed og Tonje Flack. De jobber hver dag for å få mennesker til å snakke mer og bedre sammen i Norge og over hele verden gjennom sitt stadig voksende FuelTeam. De utvikler stadig nye bokser og holder begge foredrag og kurs om verdien av gode samtaler og hvordan organisasjoner, skoler og ledere og andre kan implementere dette verktøyet og fokuset i egen organisasjon.

Nettside | Facebook 


VEIEN UT

Stiftelsen Veien Ut bruker naturens positive effekt sammen med profesjonelle terapeuter for å hjelpe rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv.

Veien Ut er en livssynsnøytral stiftelse etablert i 2013. Veien Ut har primært fokus på rusbehandling, men engasjerer seg også i en rekke andre rusfrie aktiviteter og tiltak.

Veien Ut består  i dag av ekspedisjonsleder Jan Schøyen, ettervernsleder Ann-Cathrin Pedersen,  addictolog Bjørn Erik Strøm, koordinator Raymond Tollefsen, et styre, samt et team av medhjelpere og frivillige. I tillegg samarbeider vi tett med Chi produksjon på rusfrie aktiviteter samt en rekke aktører som bidrar til gjennomføringen av stiftelsens mål og oppgaver.

Nettside | Facebook | Støtt Veien Ut

Vipps (Veien Ut) - 12132


FOTOGRAF HILDE BREVIG

På våre nettsider er det benyttet mange flotte og beskrivende bilder. De fleste av disse er fanget og tatt av vår dyktige fotograf. Hun er en Lidenskapelig fotograf med kjærlighet for yrket og livet. Med 20 års fartstid innen eiendom, salg og interiør, samt maleriutstillinger –og coaching, er bakgrunnen allsidig & variert, og dertil også fotografen selv.

Hun tar ar imot ukjente og annerledes oppdrag med åpne armer og iver.

Jeg tror sterkt på energien i og rundt oss, og om å være sann mot den.
Være åpen for det som måtte komme og som kjennes riktig.
Da kan alt skje, og de beste bildene er ofte dem man ikke kunne “se” for seg.

Coaching i foto er en del av sesjonen hos Hilde.

Vi kan på det sterkeste anbefale Hilde som fotograf.

Nettside | Facebook


STEEAM BE INSPIRED

Steeam Be Inspired's signatur er Klassisk, elegant, komfortabel og trendy med flotte farger som passer de fleste anledninger. Målgruppen er mote-og trendinteresserte damer som er opptatt av god kvalitet til riktig pris.
Det utvikles en bred kolleksjon, med blant topper, bluser, kjoler og skjørt, bukser og blazere.

Steeam Company er et effektivt og kreativt team med lang erfaring innenfor motebransjen. De jobber med utvikling og design av klær under merkenavnet "Steeam Be Inspired".  Kolleksjonene er av norsk design, men produseres i Portugal og Kina. Det utvikles og produseres fire kolleksjoner i året, samt supplerende design ved nye påfallende trender.

Steeam er opptatt av å bruke mest kapasitet på de verdiskapende kjerneoppgavene som design, utvikling, produksjon, logistikk, salg og kundeoppfølging. De selger kolleksjonene sine til frittstående butikker rundt i hele Norge, og jobber tett i samarbeid med kundene.


Nettside | Facebook


FARRIS BAD 

Det er ikke tilfeldig at vi har valg Farris bad som en av våre samarbeidspartnere for egne arrangementer og kurs. Det er viktig for oss å oppleve god service i hyggelig tilstedeværelse og en holdning til at de fikser uforutsette utfordringer lett, med et smil om munnen.

Farris bad er Nordens vakreste SPA

De har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann når du besøker Farris bad.

Hotellet ligger helt i fjordkanten og soler seg i glansen fra de kunstneriske og vakre omgivelsene i Larvik. En perfekt plass for inspirasjon til nye veivalg.

Nettside | Facebook


 QUALITY HOTEL TØNSBERG

Quality Hotel Tønsberg er et moderne familie- og konferansehotell med flott beliggenhet i Tønsberg. Hotellet ligger vakkert til ved sjøen, og herfra har man gangavstand til sentrum med butikker, restauranter og caféer.

Hotellet ligger 30 km nordøst for Sandefjord Lufthavn – Torp og 44 km sørvest for Moss Lufthavn – Rygge. Avstanden til severdighetene Slottsfjellstårnet og Slottsfjellsmuseet er 1,1 km.

Alle gjesterom er lyse og moderne innredet med teppe på gulvet. Rommene er utstyrt med TV, minibar, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner.  Hotellet har to restauranter og en flott bar med panoramautsikt over sjøen. 

Nettside | Facebook