KONVERTER KUNNSKAPEN DIN TIL KOMPETANSE

HENT UT DITT FULLE POTENSIAL!

OBS! Tekniske problemer medførte at reprisen fra webinaret på søndagen ikke kunne brukes. Det settes derfor opp en ny direktesending ved bruk av en annen digital platform mandag 16. mai kl. 19:00

GRATIS DIREKTESENDT FOREDRAG

MANDAG 16. MAI KL. 19:00 - 20:00

Er du gründer, leder, eller jobber mot et langsiktig mål? Du er opptatt av din personlige vekst og utvikling, holder deg selv til en høy standard, og ønsker å være den beste versjonen av deg selv? Da er dette webinaret for deg!

Du har kunnskapen og motivasjonen men savner den fremdriften og de resultatene du ønsker deg.

RESERVER DIN PLASS PÅ TRENINGEN NÅ
 

På dette webinaret vil du få mine beste strategier for effektiv tidsstyring og gode prioriteringer. Det handler om å sette kunnskapen du allerede har i et system slik at du kan omgjøre den til kompetanse.

➡️ Du får et bonus tips bare i kraft av å melde deg på.

(Reprise tilgjengelig i 48 timer dersom du er registrert)

FOREDRAGET STARTER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

GJØR DET DU VET!

Hvor mange ganger har du hørt et tips, og tenkt "det vet jeg". Vært på et kurs, hørt en podkast, eller lest noe du noterte deg og tenkte var smart, for så å finne igjen notatene ett år senere uten å ha gjort noe i retning av det du lærte?

Kunnskap har aldri vært mer tilgjengelig. De fleste av oss går rundt og vet en hel del. Men dersom vi ikke gjør det vi vet, så er ikke det vi vet verdt en dritt.

I dette foredraget vil jeg ha fokus på hvordan du i større grad kan gjøre deg nytte av kunnskapen din og praktisere den i hverdagen. Bare på den måten kan den omgjøres til kompetanse. Til egne konkrete erfaringer der du kan ta til deg det som fungerer og forkaste alt annet. 

Med en strategisk tilnærming kan du hente ut det potensialet som bor i deg og oftere oppleve å være den beste versjonen av hvem du kan være. På dette foredraget får du konkrete tips og verktøy du kan ta i bruk med det samme.


ℹ️ Foredraget er gratis og fullstendig uforpliktende. Jeg synes likevel det er ryddig å informere om at du avslutningsvis vil få muligheten til å lære mer om metodikken vi i Gjør en forskjell har utviklet. Vårt mentale treningssenter, der vi daglig hjelper hundrevis av mennesker til å skape endring og resultater. Og du vil kunne booke en privat samtale direkte med meg.

ESPEN O. SIMONSEN

Espen har bakgrunn fra forsvaret der knallharde prioriteringer, stressmestring og 100% tilstedeværelse er en del av hverdagen. Denne kunnskapen er like relevant i en hektisk sivil hverdag, og Espens strukturerte arbeidsmetodikk har blant annet ført til to bestselgende bøker, programleder rolle for TV2, og millionomsetning i eget selskap.

Han er mentaltrener, kurs- og foredragsholder på fulltid, og de siste årene har tusenvis av privatpersoner, gründere og ledere dratt nytte av hans evne til å gjøre kompliserte ting enkelt.