INVESTER I DERE TO!

Ta med deg partneren din på en uforglemmelig helg på Farris Bad og et kurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen. Dette blir påfyll for både hode, kropp og sjel.

VENTELISTE! KURSET ER FULLT - KLIKK HER DERSOM DERE ØNSKER Å STÅ PÅ VENTELISTE

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

KJÆRESTEKURS PÅ FARRIS BAD

Dette er et kurs i relasjonell-kompetanse og kommunikasjon skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, er nybakte foreldre som trenger å komme dere litt bort, eller dere allerede har levd et langt liv sammen. Vi garanterer at denne helgen vil gi ny innsikt i hverandre og gode verktøy for en lang fremtid sammen. 

Kurset gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som deltakere sitter to-og-to. Det livssynsnøytralt, fritt for gruppearbeid og deling i plenum. Dette er ikke kurset der dere skal få nye venner, derfor er både kurset og oppholdet for øvrig tilrettelagt for at dere skal ha fokus på dere selv.

PS: Som en bonus kan kunnskapen og verktøyene dere vil lære være vel så nyttige i alle andre relasjoner dere er en del av.

 

Fokuset på kurset vil gjennomgående være å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen.

MELD DERE PÅ I DAG! LUKK

"Jeg er utrolig glad for og fornøyd med dette kurset. Føler meg som et helt nytt menneske og helt sikker på at dette var det rette for meg og oss"

Kvinne
50 år

"Kursholderne var flinke til å bruke egne erfaringer og eksempler slik at stoffet ble lettere å forstå. De ga veldig mye av seg selv!"

Mann
22 år

"Svært nyttig kurs som alle som er i et parforhold burde ha!"

Mann
59 år

NOEN AV TEMAENE I KURSET

Parforholdet, et felles prosjekt

Teamarbeid på hjemmebane! Hvordan startet det for dere? Hvordan ble dere et team, hvordan spiller dere hverandre gode? Få innsikt i hva forskning og erfaring forteller oss om forholdet som varer og er gode over tid.

Forventniger og roller

Hvem gjør hva og hvorfor? En bevisstgjøring i de mange rollene vi alle innehar i hverdagen vår, både de opplagte, og de vi kanskje ikke tenker så mye på. Hvor kommer forventningene fra og når skaper de utfordringer?

Jakten på de beste løsningene

Alle par opplever uenigheter, misforståelser, krangler og konflikt, også de par som opplever å ha det godt sammen. Å være enige bør ikke være noe mål i seg selv, det er heller ikke særlig realistisk.

Anerkjennende kommunikasjon

En god og trygg kommunikasjon er selve fundamentet for at relasjonen i seg selv oppleves som et trygt sted å være. Vi gir dere verktøy og kunnskap for å styrke kommunikasjonen og forstå hverandre bedre.

Sensualitet og seksualitet

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Det er ikke nødvendig å bytte ut peisen selv om flammene har dødd ut. Vi har tipsene som vil tenne gnisten.

Oss og sosiale medier

Sosiale medier og våre nære relasjoner er ikke nødvendigvis en god kombinasjon, og her støter mange par på utfordringer. Dagens samfunn utfordrer vår tilstedeværelse i alle relasjoner vi er en del av.

Lek, humor og vennskap

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Å styrke vennskapet er en viktig del av det å investere i en livslang relasjon.

Felles visjon for hvor dere skal

Kjærlighet til en partner handler for oss, ikke bare om å se på hverandre, men vel så mye om at vi står sammen og ser mot samme mål. Bli tydelig på deres felles mål og strategi for at dere skal komme dit.

LIVE Q&A ETTER KURSET

Som en del av kurspakken vil deltakere på dette kurset bli invitert til en lukket livesending på nett ca. 1 måned etter kurset. 

Dette for å gi en rask repetisjon og oppsummering av kursinnholdet, svare på spørsmål som har dukket opp. Og ikke minst for at vi skal kunne bidra med å implementere verktøy og øvelser i hverdagen.

Opptak av sendingen vil også være tilgjengelig på kursdeltakernes egne sider hos oss.

KURSHOLDERNE

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Ofte innenfor temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok også bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt forebyggende kurs for 2000 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret.

"Tusen takk! Bare det at vi meldte oss på dette kurset har reddet forholdet vårt. Vi har lært å snakke sammen som vi aldri har kunnet før."

Kvinne
35 år

"Takk for verdifull innsikt og nyttige verktøy som gir tro og håp om en deilig fremtid med kona mi."

Mann
43 år

"Dere inspirerer og deler på en måte som gjør oss ydmyke og takknemlige. "

Par
45 år

FUELBOX PAR

Denne lille boksen er et genialt verktøy for god kommunikasjon. Noe av det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hva skal vi snakke om hele tiden? FuelBox gir dere 170 forslag til samtaletemaer og skaper en anledning til å minne hverandre på hva vi setter pris på med hverandre, hvorfor vi er sammen og hva vi må gjøre for å fortsatt holde sammen.  

FuelBox PAR er inkludert og integrert i kurset. Dere får deres FuelBox ved kursstart sammen med annet kursmateriell.

FARRIS BAD - NORDENS VAKRESTE SPA

Vi er stolte av å kunne tilby kurs for dere to på Farris Bad i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

BELIGGENDE PÅ STRANDEN I LARVIK

Uansett om dere kommer med bil, båt, fly, eller tog. Det er enkelt å komme seg til Farris Bad.

  • 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum
  • 15 minutter fra Torp flyplass
  • 5 minutter fra terminalen Larvik – Hirtshals
  • 500 m fra jernbanestasjonen i Larvik

Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik. 

Telefon: +47 33 19 60 00

Nettsider: www.farrisbad.no

BLI MED PÅ VÅR TEST AV LOKASJONEN

Les Bianca's blogg og se Espen's Snapstory fra besøket.

 

HØR PODCAST EPISODEN DER VI SNAKKER OM KURS FOR PAR

Snakk Om! - Samlivskurs

Det er ikke som du trur. Temaet tvinger seg frem, og vi føler oss nødt til å gi litt inside informasjon om hva som egentlig foregår på sånne kurs. Har menn egentlig grunn til å være så skeptiske?

I PÅVENTE AV LIVEKURS

GRATIS MINIKURS I PARUTVIKLING

Vær så god! En gave fra oss til deg som er opptatt av hvordan du påvirker parforholdet du er en del av.

Close

Kurset 3-4 mars 2018 er fullt!

Fyll ut og send inn skjemaet under dersom dere ønsker å sette dere opp på venteliste. Vi vil da kontakte dere dersom noen melder frafall, eller det dukker opp en mulighet for flere rom på hotellet.