INVESTER I DERE TO!

Ta med deg partneren din på en uforglemmelig helg på Farris Bad og et kurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen. Dette blir påfyll for både hode, kropp og sjel.

BESTILL KURSPAKKEN OG SIKRE DERE PLASS PÅ KURSET ALLEREDE I DAG!

6. - 7. NOVEMBER 2021

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

KLIKK HER FOR ANDRE DATOER

KJÆRESTEKURS PÅ FARRIS BAD

Dette er et kurs i relasjonell-kompetanse og kommunikasjon skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, er nybakte foreldre som trenger å komme dere litt bort, eller dere allerede har levd et langt liv sammen. Vi garanterer at denne helgen vil gi ny innsikt i hverandre og gode verktøy for en lang fremtid sammen. 

Kurset gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som deltakere sitter to-og-to. Det livssynsnøytralt, fritt for gruppearbeid og deling i plenum. Dette er ikke kurset der dere skal få nye venner, derfor er både kurset og oppholdet for øvrig tilrettelagt for at dere skal ha fokus på dere selv.

PS: Som en bonus kan kunnskapen og verktøyene dere vil lære være vel så nyttige i alle andre relasjoner dere er en del av.

 

NOEN AV TEMAENE I KURSET

Teamarbeid i parforholdet

Parforholdet, et felles prosjekt

Teamarbeid på hjemmebane! Hvordan startet det for dere? Hvordan ble dere et team, hvordan spiller dere hverandre gode? Få innsikt i hva forskning og erfaring forteller oss om forholdet som varer og er gode over tid.

Forventninger og roller

Forventniger og roller

Hvem gjør hva og hvorfor? En bevisstgjøring i de mange rollene vi alle innehar i hverdagen vår, både de opplagte, og de vi kanskje ikke tenker så mye på. Hvor kommer forventningene fra og når skaper de utfordringer?

Problemløsning

Jakten på de beste løsningene

Alle par opplever uenigheter, misforståelser, krangler og konflikt, også de par som opplever å ha det godt sammen. Å være enige bør ikke være noe mål i seg selv, det er heller ikke særlig realistisk.

Anerkjennende kommunikasjon

Anerkjennende kommunikasjon

En god og trygg kommunikasjon er selve fundamentet for at relasjonen i seg selv oppleves som et trygt sted å være. Vi gir dere verktøy og kunnskap for å styrke kommunikasjonen og forstå hverandre bedre.

Sensualitet og seksualitet

Sensualitet og seksualitet

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Det er ikke nødvendig å bytte ut peisen selv om flammene har dødd ut. Vi har tipsene som vil tenne gnisten.

Oss og sosiale medier

Oss og sosiale medier

Sosiale medier og våre nære relasjoner er ikke nødvendigvis en god kombinasjon, og her støter mange par på utfordringer. Dagens samfunn utfordrer vår tilstedeværelse i alle relasjoner vi er en del av.

Lek, humor og vennskap

Lek, humor og vennskap

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Å styrke vennskapet er en viktig del av det å investere i en livslang relasjon.

Felles visjon

Felles visjon for hvor dere skal

Kjærlighet til en partner handler for oss, ikke bare om å se på hverandre, men vel så mye om at vi står sammen og ser mot samme mål. Bli tydelig på deres felles mål og strategi for at dere skal komme dit.

VELG DEN PAKKEN SOM PASSER DERE

FREDAG - SØNDAG

5 300,-

Per par (+ hotell kostnader)

LAD OPP MED EN DAG I SPA FØR KURSET

 • Benytt SPA-avdelingen fra fredag morgen og til søndag kveld
 • Farris Bad sitt eget badetøy
 • Mulighet for ekstra par-coaching i løpet av fredagen
 • Overnatting i dobbeltrom
 • Kjærestekurs - Styrk og dyrk parforholdet lørdag og søndag
 • FuelBox - PAR
 • Kaffe/te/fruktfat og pausemat tilgjengelig under hele kurset
 • Lunsjbuffet lørdag og søndag
 • 3-retters middag lørdag kveld
(Hotell kostnader på totalt 7 860,- pr. par tilkommer og betales ved utsjekk. Totalpris: 13 160,-)
VELG

LØRDAG - SØNDAG

5 300,-

Per par (+ hotell kostnader)

 • Fri inngang til SPA-avdelingen lør-søn
 • Farris Bad sitt eget badetøy
 • Overnatting i dobbeltrom
 • Kjærestekurs - Styrk og dyrk parforholdet lørdag og søndag
 • FuelBox - PAR
 • Kaffe/te/fruktfat og pausemat tilgjengelig under hele kurset
 • Lunsjbuffet lørdag og søndag
 • 3-retters middag lørdag kveld
(Hotell kostnader på totalt 5 710,- pr. par tilkommer og betales ved utsjekk. Totalpris: 11 010,-)
VELG

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Kurset starter lørdag morgen klokken 09:00 og avsluttes søndag klokken 16:00. Det gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som par sitter for dere selv og jobber som et team. Kurset er variert og i tillegg til forelesninger og oppgaver som vil bli gitt dere i kurslokalene, vil dere også bli gitt refleksjons- og samtaleoppgaver dere kan ta med dere for eksempel på en gåtur, eller dere kan sette dere i andre omgivelser. 

Selv om kurset er intensivt vil det bli lagt til rette for at dere også skal få benytte dere av den fantastiske lokasjonen Farris Bad er.

Prisen inkluderer: 

Kursavgift, kursmateriell, Fuelbox parversjon, privat veiledning i verktøy og øvelser dere lærer på kurset. Fullpensjon og overnatting i dobbeltrom lørdag-søndag, fri inngang til SPA begge dager, ekstra lunsj søndag.

Alternativ 1 inkluderer i tillegg:

Fri tilgang til SPA fra fredag morgen, overnatting i dobbeltrom fredag-lørdag, mulighet for privat par-coaching i løpet av fredagen (mot tillegg i prisen).

Betingelser:

På grunn av stor pågang og begrensede plasser er det bindende påmelding med forhåndsbetaling av kursavgiften (5 300,- kr) med kort, PayPal, eller over faktura. Hotellkostnader gjøres opp av det enkelte par ved utsjekk søndag.

Les våre fullstendige betingelser og kjøpsvilkår her.

PS: Vi har fornøydhetsgaranti! Hvis dere ikke er fornøyde med kurset etter endt kurs søndag er det bare å si ifra til oss. Så skal dere få pengene for kursavgiften tilbake.

PÅMELDING MED FAKTURA

Vi gleder oss til å se dere på kurset! Send inn skjemaet under dersom dere ønsker å betale kursavgiften over faktura, eller klikk her for betaling med kort eller PayPal. Dere vil høre fra oss i løpet av få dager.

OBS: Er kurset gave? Skriv din egen epost også i feltet for partners epost.

LES DE VANLIGSTE SPØRSMÅLENE VI FÅR

KURSHOLDERNE

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Innenfor temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok også bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt forebyggende kurs for mer enn 3000 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret.

Bianca og Espen Simonsen
BOOK PLASS PÅ DETTE KURSET!
Placeholder Image

FUELBOX PAR

Denne lille boksen er et genialt verktøy for god kommunikasjon.

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hva skal vi snakke om hele tiden? FuelBox gir dere 170 forslag til samtaletemaer og skaper en anledning til å minne hverandre på hva vi setter pris på med hverandre, hvorfor vi er sammen og hva vi må gjøre for å fortsatt holde sammen.  

FuelBox PAR er inkludert og integrert i kurset. Dere får deres FuelBox ved kursstart sammen med annet kursmateriell.

FARRIS BAD - NORDENS VAKRESTE SPA

Vi er stolte av å kunne tilby kurs for dere to på Farris Bad i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

BELIGGENDE PÅ STRANDEN I LARVIK

Uansett om dere kommer med bil, båt, fly, eller tog. Det er enkelt å komme seg til Farris Bad.

 • 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum
 • 15 minutter fra Torp flyplass
 • 5 minutter fra terminalen Larvik – Hirtshals
 • 500 m fra jernbanestasjonen i Larvik

Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik. 

Telefon: +47 33 19 60 00

Nettsider: www.farrisbad.no

VI VIL INVESTERE I OSS - VI ER MED!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HØR PODCAST EPISODEN DER VI SNAKKER OM KURS FOR PAR

Snakk Om! - Samlivskurs

Det er ikke som du trur. Temaet tvinger seg frem, og vi føler oss nødt til å gi litt inside informasjon om hva som egentlig foregår på sånne kurs. Har menn egentlig grunn til å være så skeptiske?

🎧📻 DU KAN HØRE ALLE VÅRE PODCAST EPISODER HER