VI HJELPER DEG Å SKAPE DET PARFORHOLDET DU ØNSKER DEG!

Alle relasjoner kan formes, men det med å ta utgangspunkt i oss selv. Vi må først og fremst endre hvem vi er inn i relasjonen.

NOE AV DET KURSET VIL GI DEG

  • Du vil få kunnskap om relasjoner generelt. Hva som gjør dem sterke og hvorfor.
  • Du vil lære hvordan du kan formidle det som er viktig for deg uten å bli misforstått.
  • Du vil lære konkrete teknikker for hvordan du kan trene på å være en bedre lytter. Bli en mester i å gi din tilstedeværelse for de som er viktige for deg!
  • Bli bedre kjent med deg selv og hva som er viktig for deg inn i et parforhold.
 

PARFORHOLD FØR OG NÅ...

Et perspektiv hentet fra kurset

 

Klikk på knappen for å kjøpe kurset til halv pris, eller scroll nedover siden for mer informasjon.

50% RABATT PÅ NETTKURS I PARUTVIKLING LUKK MELDINGEN

BETALINGSALTERNATIVER

Velg det alternativet som passer deg best. Du får tilgang til alt kursmaterialet umiddelbart og kan ta kurset helt og holdent i ditt tempo.

KJØP NÅ

4 990,-

EN GANG

12 måneders tilgang til kurset

VELG

2 AVDRAG

2 495,-

PER MÅNED

12 måneders tilgang til kurset

VELG

MODULENE I KURSET

Kurset består av 5 moduler med over 30 inspirerende videoleksjoner. Videoene er korte og konkrete (under 10 min hver) og øktene er krydret med effektive spørsmål, oppgaver og eksempler. I tillegg får du både henvisninger og diverse tilleggs materiale.

START

Bli kjent i kursportalen og med oss kursholderne. Vi gir deg gode tips på hvordan du får mest mulig ut av nettkurset og anbefaler deg å bruke litt tid her inne før du går igang med de andre modulene.

RELASJONER

Relasjonskompetanse trenger ikke å være komplisert. Her presenterer vi våre grunnleggende prinsipper, og noen perspektiver det er viktig å ha med seg inn i alle relasjoner vi er en del av.

KOMMUNIKASJON

Hva forstyrrer, og hva forsterker kommunikasjon? Her vil du lære hvordan du kan sette deg i tilstand for å være til stede. Og vi gir deg konkrete kommunikative verktøy som er enkle å bruke i hverdagen.

PARFORHOLDET

Hvordan være den beste versjonen av deg selv inn i forholdet ditt? Vi tar for oss parforholdet konkret, og gir deg kunnskap og verktøy til å styrke det som kanskje er den viktigste relasjonen du har. 

EKSTRA

Bonusøkter hentet fra tidligere kurs med oppgaver til fordypning. Opptak av webinarer og en samling av våre podcast episoder der vi tar for oss temaer som har med parforholdet å gjøre.

Close

50% Ferdig

Få tilgang til minikurset allerede i dag!

Skriv inn navn og e-post adressen din under, trykk på knappen så får du umiddelbart tilgang til hele minikurset helt gratis.