BOOK SAMTALE

Vi hjelper deg å lykkes med din personlige og profesjonelle utvikling

Start her med våre gratis tilbud og ressurser.

Book gratis veiledning samtale

Vi hjelper deg å lykkes med din personlige og profesjonelle utvikling

Start her med våre gratis tilbud og ressurser.

📅 Book en gratis veiledning

GEF Mentale Treningssenter

Mental trening bør være like naturlig som fysisk trening. Dessuten er det gøy og virkningsfullt. Allerede høsten 2018 åpnet vi et av landets første mentale treningssentre på nett. De siste årene har vi hjulpet hundrevis av mennesker til målbare resultater gjennom å konvertere kunnskap til kompetanse. 

Ønsker du å styrke din selvfølelse? Lære vår metodikk for kortsiktig og langsiktig måloppnåelse? Hente ut potensialet som bor i deg personlig eller profesjonelt? Da er vårt mentale treningssenter midt i blinken for deg. Her vil du få personlig oppfølging, tilgang til konkrete verktøy, og kunne delta på våre mange treningsarenaer. Ingen lykkes alene. I GEF kan du utvikle deg i et trygt og handlekraftig fellesskap med likesinnede vekstorienterte mennesker.

La oss hjelpe deg også! Book en gratis og uforpliktende samtale med en av våre instruktører og ta en titt på innsiden. Der vil vi kunne svare på dine spørsmål og gi deg innsikt i hvordan mental trening kan bli en naturlig del av hverdagen din.

Tilgjengelige instruktører

Book din samtale i dag!

Marit S. Almquist

Book samtale med Marit

Espen O. Simonsen

Book samtale med Espen
↑ Tilbake til toppen