BLI MED
BLI MED
Placeholder Image
Placeholder Image
TAR DU UTFORDRINGEN?

66 DAGER MED FOKUS PÅ TAKKNEMLIGHET

Det å praktisere takknemlighet daglig skaper nærmest magi for vår mentale og fysiske helse. Å etablere en ny vane tar i snitt 66-dager. Det krever kunnskap, fellesskap og et system. Vi har gjort det enkelt for deg og inviterer til å være med på å fylle hele landets digitale takknemlighetsdagbok.

Hele Landets Takknemlighetsdagbok

REGISTRER DEG GRATIS FOR Å KOMME I GANG ALLEREDE I DAG!

  • Lær mer om verdien av takknemlighet
  • Få kunnskap om hvordan du kan etablere en vane
  • Inspirer andre og bli inspirert av andres daglige takknemlighet
FÅ TILGANG NÅ
Placeholder Image

DET STARTET IKKE MED OSS...

Allerede i 2007 etablerte Tone, Espens tidligere kone en dagbok på nettstedet www.gjorenforskjell.no som resulterte i over en halv million innlegg. I denne nye utgaven av takknemlighetsdagboken kan du se et intervju med Tone der hun selv uttrykker sin takknemlighet i en vanskelig livssituasjon.

Tone's dagboknotater resulterte i boken Sammen Til Verdens Ende som kom ut i 2009 og er solgt i over 30 000 eksemplarer.

 
REGISTRER HVA DU ER TAKKNEMLIG FOR I DAG!

TAKKNEMLIGHETSDAGBOKEN

PÅ INSTAGRAM

Hver dag deles #dagenstakknemlighet på vår instagram konto: @takknemlighetsdagboken. Hjelp oss å fylle sosiale medier med takknemlighet ved å dele du også. Tag oss gjerne, og bruk #dagenstakknemlighet og #jegertakknemlig på innleggene dine. 

Placeholder Image

TAKKNEMLIGHETSDAGBOKEN PÅ INSTAGRAM

Hver dag deles #dagenstakknemlighet på vår instagram konto: @takknemlighetsboken. Hjelp oss å fylle sosiale medier med takknemlighet ved å dele du også. Tag oss gjerne, og bruk #dagenstakknemlighet og #jegertakknemlig på innleggene dine. 

Bianca og Espen Simonsen

OM OSS SOM STÅR BAK

Vi er Bianca og Espen Simonsen. Vi er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Sammen driver vi selskapet Gjør en forskjell AS.

Du har kanskje fått med deg våre bestselgende bøker. Du kan ha hørt podcasten vår "Snakk Om". Eller du kan ha sett oss på Instagram og Facebook.

Takknemlighet har i mange år vært et viktig verktøy for oss i hverdagen. I de gode dagene, og ikke minst på de mer utfordrende dagene.

Vi er eksperter i vanebygging. Vi er stolte av å kunne invitere deg til å være med på denne digitale dugnaden. Vi ønsker å skape et kollektivt fokus på kraften i takknemlighet.

OM OSS SOM STÅR BAK

Vi er Bianca og Espen Simonsen. Sammen driver vi selskapet Gjør en forskjell AS, der vi er kurs og foredragsholdere på fulltid.

Du har kanskje fått med deg våre bestselgende bøker, podcasten vår "Snakk Om." Eller sett oss i sosiale medier på Instagram og Facebook. 

Takknemlighet har i mange år vært et viktig verktøy for oss i hverdagen, både i de gode, og på de mer utfordrende dagene. 

Vi er eksperter i vanebygging, og stolte av nå å kunne invitere deg til å være med på denne digitale dugnaden som vil skape et kollektivt fokus på kraften i takknemlighet.

VIL DU HA MER INSPIRASJON

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

TAKKNEMLIGHET SKAPER NÆRMEST MAGI I HJERNEN VÅR

I følge Martin Seligman kan det å bruke 5 minutter hver dag til å notere hva du er takknemlig for gi deg 10 % mer lykke

I tillegg til at det tar kort tid, er det også helt gratis!

START DIN VANE AV Å PRAKTISERE TAKKNEMLIGHET I DAG!