KJØP NÅ

LÆR KUNSTEN Å VÆRE TENT UTEN Å BLI UTBRENT!

 

Scroll nedover siden for mer informasjon om kurset og tilbudet. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

KJØP NÅ LUKK MELDINGEN

SUNN EGOISME

Kurset der du vil lære kunsten å være tent uten å bli utbrent. Strekke deg uten at strikken ryker, og hvordan du enkelt kan ta bedre vare på deg selv og også ha energien til å ta vare på andre.

KJØP NÅ

4 990,-

Betal alt i dag.

VELG

DEL OPP BETALINGEN

2 495,-

En betaling i dag, og resten om en måned.

VELG

"For ei dame! Altså, wow! Følte jeg satt som en svamp hele dagen å bare sugde til meg masse god lærdom! Hun traff meg på mange punkt, som ga med en mulighet til å reflektere over min væremåte og mine handlinger. Merker også at jeg kan bruke mye av hennes lærdom i mitt personlige liv. Jeg synes det er flott å kunne utfordre meg selv ved å stille spørsmål til min framtreden. Tusen takk! "

Mariann
Kursdeltaker

"Jeg føler jeg har funnet et nytt forbilde. Gud for en herlig dame som gir så utrolig mye av seg selv. Leit å høre om hvordan livet hennes har vært, men hun har snudd det til en del av henne som gir andre så ufattelig mye. Holdningene, måten hun tenker på, måten hun tar fatt i ting, og gjør noe med det. Den livsgleden og tankegangen og ja-alt! Det er så inspirerende at jeg får lyst til å gjøre det samme! "

Kvinne
Kursdeltaker

"Bianca gjør det med stil, alvor og humor, og viser at det er mulig å gå videre selv etter å ha opplevd noe av det tøffeste og vondeste en kan tenke seg. Med sin fantastiske formidlingsevne fikk hun tilhørerne til både å le og gråte, ingen var uberørt av historien hennes. "

Corinne Hilde Fjellås
Senior prosjektleder i Confex Norge

UNN DEG SELV DET BESTE FOR Å VÆRE DITT BESTE JEG FOR ANDRE!

I dette nettkurset vil jeg fokusere på hverdagsglede, hverdagsmot og hvordan du enkelt kan ta bedre vare på deg selv og ha energien til å også ta vare på andre.

Du vil få enkle verktøy og inspirasjon til å ta fatt på dette viktige arbeidet.

Du vil lære hvordan du kan gjøre mer av det som får deg til å brenne for det som gir ditt liv mening, uten å bli utbrent!

  • Lær god egenomsorg
  • Lær å sette grenser
  • Si mer JA til deg selv!
  • Unngå dårlig samvittighet
  • Få hjelp til å strukturere hverdagen din

EN SNIKTITT INN I KURSPORTALEN

Kurset er bygget opp av 4 moduler. Hver modul inneholder mange økter. Dette er slik det ser ut når du har logget deg inn og befinner deg inne i en av modulene i kurset.

NETTKURS I SUNN EGOISME

KJØP NÅ FOR 4 990,-

Ta kontakt med oss om du ønsker å betale med faktura.

KUNSTEN Å VÆRE TENT UTEN Å BLI UTBRENT!

Vi kvinner påtar oss i større grad bekymringer, omsorgsrollen og yrkesaktivitet som innebærer sosial følelsesmessig kontakt med andre. Derfor ender også mange kvinner opp med å bli følelsesmessig utslitt, overbelastet, tappet for energi, trøtte og fulle av uro.

Vi er altså eksperter i å gi andre omsorg og oppmerksomhet først! Vi sier ja til andre og nei til oss selv! Strekker oss så langt at strikken og selvfølelsen sprekker.

Vi glemmer oss selv, og den viktige egenomsorgen!

NOEN ELEMENTER FRA KURSET

Det er ikke tilfeldig hvilke moduler dette kurset er satt sammen av.
De er nøye utvalgt med tanke på hva som fungerer, samt at det skal kreve minimalt av deg i en allerede innholdsrik hverdag!

Kunnskapen baserer seg på teori og praksis, samt årevis av erfaring i arbeid med kvinner som opplever å ha mistet både seg selv og kontrollen på egen hverdag.
Du vil her få det beste jeg kan tilby og det du trenger for å finne tilbake til den du er og det du ønsker å fylle dine hverdager med.

DEG

Grensesetting, selvfølelse og glede har hovedfokus i denne modulen som handler om den viktigste ressursen i ditt liv: DEG SELV!

DINE VIKTIGE

Jeg ønsker å gi deg gode metoder og verktøy slik at du kan være en støtte både for deg selv og andre. Samtidig som grensene dine er tydelige og til det beste for alle.

STRUKTUR I HVERDAGEN

Med enkle tips og smarte triks guider jeg deg steg for steg til din nye hverdag. En hverdag der du har en struktur som passer deg og det du ønsker å oppnå.

SI JA TIL DEG SELV ALLEREDE I DAG!

Ikke la dagen i dag være nok en dag der du ender opp med å si nei til deg selv. Dette er et tilbud du ikke vil angre på at du benyttet deg av. Og skulle du mot formodning gjøre det, så skal du få pengene tilbake.

Det skal rett og slett ikke være noen unnskyldninger til hvorfor ikke nettopp du skal sette deg selv høyt og unne deg denne treningen. Derfor gir jeg deg også mulighet til å dele opp betalingen på den måten som passer deg best.

Gleder meg til å se deg på innsiden!

KJØP NÅ FOR 4 990,-

Ta kontakt med oss om du ønsker å betale med faktura.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.