INVESTER I DERE TO!

PREP-SAMLIVSKURS

5 - 6 august 2017

SOMMERKAMPANJE

500,- kroner i rabatt til alle par som bestiller i juli

QUALITY HOTEL TØNSBERG

5 - 6 august 2017

Gjør som over 500 andre av våre par-kunder, bli med på et forebyggende kommunikasjonskurs. Forskningen bak PREP viser at par som deltar på et slikt kurs har 50% større sjanse for å bli i parforholdet og være fornyød med det.

Prioriter tid til bare dere to, refleksjon, gode samtaler og kunnskap om hva som gjør gode relasjoner gode. Kunnskapen som blir delt og verktøyene dere vil lære begrenser seg ikke til bare å kunne benyttes i parforholdet. Dette vil være vel så relevant for alle relasjoner dere er en del av, om det er med barn, kollegaer, eller svigermor.

Kurset gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som deltakere sitter to-og-to. Det livssynsnøytralt, fritt for gruppearbeid og deling i plenum. Dette er ikke kurset der dere skal få nye venner, derfor er både kurset og oppholdet for øvrig tilrettelagt for at dere skal ha fokus på dere selv.

TIPS MANNEN I DITT LIV TIPS KVINNEN I DITT LIV

"Jeg er utrolig glad for og fornøyd med dette kurset. Føler meg som et helt nytt menneske og helt sikker på at dette var det rette for meg og oss"

Kvinne
50 år

"Kursholderne var flinke til å bruke egne erfaringer og eksempler slik at stoffet ble lettere å forstå. De ga veldig mye av seg selv!"

Mann
22 år

"Svært nyttig kurs som alle som er i et parforhold burde ha!"

Mann
59 år

NOEN AV TEMAENE I KURSET

Forelskelse og kjærlighet

Når vi er forelska, ser vi den andre igjennom øyne som kan få selv de rareste særtrekk til å fremstå som smykker. Kjærlighet handler derimot om å se både gull og gråstein, og om å tåle den andres svakheter.

Forventniger og roller

Opplevelse av skuffelse eller lykke i livet avhenger av forholdet mellom hva en venter seg og hva en oppfatter at faktisk skjer. Forventninger bygges opp på grunnlag av de erfaringer vi gjør gjennom hele livet.

Hindringer for god kommunikasjon

Det du prøver å si, kan være noe helt annet enn det som blir hørt. Du synes du snakket klart, men partneren din forstår deg ikke. Du kan mene og si noe nøytralt eller vennlig, også blir mottakeren irritert. Hva skjer?

Jakten på de gode løsningene

Noen problemer kan løses, andre problemer må vi lære oss å leve med. Uansett er det viktig at vi finner gode måter å håndtere problemene på. Det vi ikke gjør noe med, vil på et tidspunkt gjøre noe med oss.

Sensualitet og seksualitet

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Både den følelsesmessige og seksuelle relasjonen forringes dersom ikke sensualitet og nærhet pleies.

Tilgivelse og forsoning

Tilgivelse er selve limet i et parforhold. Alle som lever sammen med et annet menneske over tid, kommer opp i situasjoner der den ene har grunn til å be den andre om unnskyldning eller tilgivelse for noe.

Grunnverdier og livssyn

Verdier og livssyn er gjerne det vi styrer livet vårt etter. Mer eller mindre bevisst lar vi dette være vesentlig i valg av partner. Andre legger mindre vekt på dette, eller velger sin partner på tross av ulike ståsteder.

Lek, humor og gode signaler

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Men ofte får leken og gleden mindre tid etter hvert som parforhold blir etablerte.

SOMMERKAMPANJE

500,- kroner i rabatt til alle par som bestiller i juli

VELG DEN PAKKEN SOM PASSER DERE

KUN KURS

6 700 kr

PER PAR

PREP-Samlivskurs lørdag og søndag. Kursavgift og kursmateriell

FuelBox - PAR

Kaffe/te/frukt/kaker/softis og popcorn tilgjengelig under hele kurset

Lunsjbuffé lørdag og søndag

Tillgang til hotellets relaxavdeling, badstu, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

VELG

FREDAG - SØNDAG

9 550 kr

PER PAR

Overnatting fredag - søndag

Frokost med økologiske alternativer

PREP-Samlivskurs lørdag og søndag. Kursavgift og kursmateriell

FuelBox - PAR

Kaffe/te/frukt/kaker/softis og popcorn tilgjengelig under hele kurset

Lunsjbuffé lørdag og søndag

3-retters middag lørdag kveld

Tillgang til hotellets relaxavdeling, badstu, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Sen utsjekk søndag

VELG

LØRDAG - SØNDAG

8 350 kr

PER PAR

Overnatting lørdag - søndag

Frokost med økologiske alternativer

PREP-Samlivskurs lørdag og søndag. Kursavgift og kursmateriell

FuelBox - PAR

Kaffe/te/frukt/kaker/softis og popcorn tilgjengelig under hele kurset

Lunsjbuffé lørdag og søndag

3-retters middag lørdag kveld

Tillgang til hotellets relaxavdeling, badstu, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Sen utsjekk søndag

VELG

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Kurset starter lørdag morgen klokken 09:00 og avsluttes søndag klokken 15:00. Det gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som par sitter for dere selv og jobber som et team. Kurset er variert og i tillegg til forelesninger og oppgaver som vil bli gitt dere i kurslokalene, vil dere også bli gitt refleksjons- og samtaleoppgaver dere kan ta med dere for eksempel på en gåtur, eller dere kan sette dere i andre omgivelser. 

Selv om kurset er intensivt vil det bli lagt til rette for at dere også skal få nyte det å bo direkte på vakre Tønsberg brygge.

Prisen inkluderer: 

Kursavgift, kursmateriell, Fuelbox parversjon, privat veiledning i verktøy og øvelser dere lærer på kurset. Kaffebuffé med frukt og kake begge dager. Lunsjbuffé begge dager.

Alternativ 2 inkluderer også:

Overnatting i dobbeltrom fredag til søndag, samt middag lørdag kveld.

Alternativ 3 inkluderer også:

Overnatting i dobbeltrom lørdag til søndag, samt middag lørdag kveld.

Betingelser:

På grunn av stor pågang og begrensede plasser er det bindende påmelding med forhåndsbetaling av kursavgift og konferansefasiliteter over faktura. Hotelloppholdet bookes og gjøres opp direkte med hotellet.

Les våre fullstendige betingelser og kjøpsvilkår her.

PS: Vi har fornøydhetsgaranti! Hvis dere ikke er fornøyde med kurset etter endt kurs søndag er det bare å si ifra til oss. Så skal dere få pengene for kursavgiften tilbake.

PÅMELDING

Vi gleder oss til å se dere på kurset! Send inn skjemaet under og dere vil høre fra oss i løpet av få dager.

KURSHOLDERNE

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Ofte innenfor temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok også bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt forebyggende kurs for 2000 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret.

"Tusen takk! Bare det at vi meldte oss på dette kurset har reddet forholdet vårt. Vi har lært å snakke sammen som vi aldri har kunnet før."

Kvinne
35 år

"Takk for verdifull innsikt og nyttige verktøy som gir tro og håp om en deilig fremtid med kona mi."

Mann
43 år

"Dere inspirerer og deler på en måte som gjør oss ydmyke og takknemlige. "

Par
45 år

FUELBOX PAR

Denne lille boksen er et genialt verktøy for god kommunikasjon. Noe av det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på kjærligheten, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Men hva skal vi snakke om hele tiden? FuelBox gir dere 170 forslag til samtaletemaer og skaper en anledning til å minne hverandre på hva vi setter pris på med hverandre, hvorfor vi er sammen og hva vi må gjøre for å fortsatt holde sammen.  

FuelBox PAR er inkludert og integrert i kurset. Dere får deres FuelBox ved kursstart sammen med annet kursmateriell. 

QUALITY HOTEL TØNSBERG

Vi er stolte av å kunne ønske dere velkomne til vår hjemby Tønsberg. Og hva er vel mer riktig enn at dere da skal bo direkte på brygga? Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser.

PÅ BRYGGA I TØNSBERG

Uansett om dere kommer med bil, båt, fly, eller tog. Det er enkelt å komme seg til Tønsberg.

  • 1 drøy times kjøring fra Oslo sentrum
  • 15 minutter fra Torp flyplass
  • 5 min fra Tønsberg sentralstasjon

Quality Hotel Tønsberg, Ollebukta 3, 3126 Tønsberg

Telefon: +47 33 00 43 00

E-post: [email protected]