VILLMARKSLEIR FOR UNGDOM

Er du mellom 13 og 15 år? Glad i naturen, eller har lyst til å lære å bli det? Da kan du bli med programlederen på TV 2 serien Øya og bo ute en uke i sommerferien.

En uke utenom det vanlige

 

UKE 32 (7. - 11. AUGUST) BEGYNNER Å FYLLE SEG OPP, FREMDELES NOEN LEDIGE PLASSER.

SEND PÅMELDING LUKK MELDING
 
 

Informasjon

Nå i 2017 arrangerer vi villmarksleir for ungdom i alderen 13-15 år i uke 26 og 32. Arrangementet går fra kl.: 12:00 mandag til kl.: 12:00 fredag de respektive ukene. 

Dette er en uke der vi bor og oppholder oss ute i naturen både dag og natt.

Lista over hva du vil erfare og lære ville blitt veldig lang hvis vi skulle tatt med alt her, men her er noe av det du garantert vil kunne når du drar hjem:

 

  • Fyre bål uten fyrstikker (også når det regner)
  • Hvordan bygge ly for vær og vind, og gjøre det behaglig å sove i skogen.
  • Hvordan kle på seg for ikke å fryse.
  • Finne frem, både med og uten kart og kompass.
  • Hvordan "snakke sammen" og ta vare på hverandre i skogen uten å lage en eneste lyd.
  • Lære å lage improviserte verktøy og redskaper av det vi finner i naturen.

 

PRIS: 4 900,- pr ungdom

Prisen inkluderer opphold, mat og drikke, samtlige aktiviteter, samt en del utstyr den enkelte vil få med seg hjem.

Bor dere langt unna? Vi kjører og henter på Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon.

PS: I motsetning til deltakerne i TV-programmet Øya, så trenger ikke vi å spise det vi finner. Vi skal sørge for å ha med oss mer enn nok mat!

 

Påmelding

Villmarksleir for ungdom 13-15 år

Uke 32 - Få ledige plasser

Dersom det er flere foresatte som skal ha informasjon fra oss er det fint om navn, epost og mobil til disse skrives i meldingsfeltet nederst.


Tid igjen til neste runde av Villmarksleiren

Vi gleder oss stort og har allerede startet nedtellingen! Håper du blir med...

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Instruktørene

Espen O. Simonsen

Espen er like strukturert og ansvarsfull som han er leken og uhøytidelig. Han har i mange år vært instruktør i Forsvaret. Han har skrevet to bestselgende bøker. Espen er en erfaren kurs- og foredragsholder, som nå også er programleder for TV 2 og reality-konseptet Øya.

Geir M. Aker

Geir trives spesielt godt når lunsjen spises ved et bål, og da gjerne sammen med barn og ungdom. Han er utdannet veileder og har i mange år jobbet med relasjoner, kommunikasjon, ledelse og undervisning. Geir har 10 års erfaring fra Forsvaret; fra millimeterpresisjon i Drilltroppen i Garden, til lederutdanning ved en av befalsskolene.

 
 

BLI MED PÅ VILLMARKSLEIREN

Vi har begrenset antall deltakere til 20 stykker så vi har mulighet til å bli godt kjent med alle og sørge for at nettopp du får fullt utbytte av denne uka.

Hvor vi skal være

Vi skal være i skogene rundt Aarholt-tunet leirskole i Stokke. Som du ser på bilde under er det mange flotte byggninger på Aarholt-tunet. Vi skal ikke være i noen av dem. Men vi skal ikke være så veldig langt unna heller.

Vi er veldig glade for å få lov til å boltre oss på eiendommen til Aarholt-tunet. Blant annet finnes det to tun i skogene der, "Bøketunet" og "Villmarkstunet" som vi kommer til å bli godt kjent med. En del av de aktivitetene vi skal drive med kommer til å foregå der. 

Ingfrid og Svein, som eier og driver Aarholt-tunet kommer til å hjelpe oss om det er noe vi skulle trenge. De er veldig godt vant med å ha barn og ungdom løpende rundt hos seg. Blant annet driver de en av Norges beste og mest populære leirskoler. Og så arrangerer de bondegårdsferie med masse gøyalt aktivitetsprogram de andre ukene om sommeren. Du kan lese mer om Aarholt-tunet ved å klikke her.

Bor dere langt unna? Vi kan gjerne være behjelpelige med både å hente og kjøre til Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon. 

La oss holde deg oppdatert!

Registrer deg på vår adresseliste, så vil du få tilsendt nye kursdatoer og andre tips og nyheter fra oss i Gjør en forskjell AS.