Hele Landets Takknemlighetsdagbok - Bli med på utfordringen 👉 Klikk her

Våre bøker

Våre to bøker har begge ligget på bestselgerlistene i Norge. De er totalt solgt i nærmere 50 000 eksemplarer. 

Du kan bestille "Sammen til verdens ende", "Etter verdens ende" eller begge bøkene her. Velg det alternativet du ønsker, så sender vi boken eller bøkene i posten til deg. Eller du laster de ned umiddelbart om du velger e-bok alternativene. 

PS: Porto er inkludert i prisen


 Sammen til verdens ende - En kjærlighetshistorie

Tone og Espen var unge og forelskede og hadde livet foran seg. De skulle gifte seg, gjerne få barn, bli gamle sammen. Men livet ville det annerledes.

Tone var bare 25 år gammel da legene fant svulsten. Sammen til verdens ende er fortellingen om Tone og Espen, en fortelling basert på dagbøker, Tones egne ord og Espens minner om tiden de fikk sammen. Mest av alt er det likevel historien om to mennesker som lærte seg den fantastiske egenskapen å se hver dag som en gave.

Espen og Tones vei ble ikke den enkle og rette. Det ble den kronglete, tøffe, noen ganger urettferdige stien til verdens ende - men der de få blomstene duftet ekstra godt og utsikten var formidabel.


 Etter verdens ende - En historie om å velge livet

Tone tapte en langvarig kamp mot kreften en februardag i 2008. Historien om Tone og Espen ble kjent for det norske folk gjennom boken Sammen til verdens ende. Da Tone døde, sto Espen alene igjen.

Et annet sted i Norge, i desember 2006, våknet Bianca en morgen rett før jul. Tvillingene hennes skulle ned på kjøkkenet og åpne kalendergavene sine sammen med pappa. Men de fant ikke pappa den desembermorgenen. Det gjorde Bianca. Hennes kjære ektemann Tore var død, han hadde tatt sitt eget liv.

Bianca og Espen møtte hverandre i 2009. Etter verdens ende er ikke bare fortellingen om hvordan to historier blir til en, om to unge menneskers harde kamp tilbake til hverdagen. Dette er en bok om valg vi alle står overfor når vi opplever å være ved verdens ende. En bok om å velge det beste for seg selv og for hverandre.

En historie om å velge livet.

Close