VILLMARKSLEIR FOR UNGDOM 2019

Er du mellom 13 og 15 år? Glad i naturen, eller har lyst til å lære å bli det? Da kan du bli med programlederen på TV 2 serien Øya og bo ute en uke i sommerferien.
PÅMELDING MED KORT PÅMELDING MED FAKTURA

VI GJENTAR SUKSESSEN IGJEN!

 

Villmarksleiren er veldig populær og plassene begrenset. Vi oppfordrer derfor til å være tidlig ute med påmeldinger.

SEND PÅMELDING LUKK MELDING
 
 

Informasjon

Vi gjentar suksessen og åpner for påmelding til ny runde med villmarksleir for ungdom i alderen 13-15 år i uke 26 - 2019. Arrangementet går fra kl.: 12:00 mandag til kl.: 12:00 fredag.

OBS: i 2019 arrangerer vi kun 1 runde med Villmarksleir for ungdom!

Dette er en uke der vi bor og oppholder oss ute i naturen både dag og natt.

Lista over hva du vil erfare og lære ville blitt veldig lang hvis vi skulle tatt med alt her, men her er noe av det du garantert vil kunne når du drar hjem:

  • Fyre bål uten fyrstikker (også når det regner)
  • Hvordan bygge ly for vær og vind, og gjøre det behaglig å sove i skogen.
  • Hvordan kle på seg for ikke å fryse.
  • Finne frem, både med og uten kart og kompass.
  • Hvordan "snakke sammen" og ta vare på hverandre i skogen uten å lage en eneste lyd.
  • Lære å lage improviserte verktøy og redskaper av det vi finner i naturen.

 

PRIS: 4 900,- pr ungdom

Prisen inkluderer opphold, mat og drikke, samtlige aktiviteter, samt en del utstyr den enkelte vil få med seg hjem.

Bor dere langt unna? Vi kjører og henter på Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon.

PS: I motsetning til deltakerne i TV-programmet Øya, så trenger ikke vi å spise det vi finner. Vi skal sørge for å ha med oss mer enn nok mat!

 

Påmelding med faktura

Villmarksleir for ungdom 13-15 år

Dersom det er flere foresatte som skal ha informasjon fra oss er det fint om navn, epost og mobil til disse skrives i meldingsfeltet nederst.

(Klikk her for å betale med kort og sikre kursplassen umiddelbart)

"Hei! Et stk. lykkelig barn er nå kommet vel hjem, og han smilte fra øre til øre helt hjem til badekaret. Egentlig er "gliste" et bedre ord. I det hele tatt synes jeg også det var gøy å se skogen i øynene på ham, tror aldri jeg har sett en så lykkelig fjortenåring egentlig. Tusen takk for suverent opplegg. Virkelighet er en god ting!"

Mor til gutt - 14 år

"Den håpefulle rapporterte om en fantastisk opplevelse. Bare godord fra hele oppholdet. Han håper det blir ny runde til neste år, selv om han helst ville tilbake allerede nå i august 👍 Takk for et supert opplegg."

Far til gutt på 14

"Tusen takk😀😀😀 Vi fikk hjem en strålende fornøyd jente! Hun har fortalt begeistret om nye venner og fine opplevelser😀"

Mor til jente - 13 år

"Kjære Espen og Geir, Tusen takk for at dere gjør dette, og for at ... fikk ha denne enestående villmarkserfaringen,- skjønner det har vært et eventyr. Han satte seg til i hagen og spikket teltplugger dagen etter hjemkomst. Vi gleder oss til han skal være vår villmarksguide snart!"

Mor til gutt - 13 år

Instruktørene

Espen O. Simonsen

Espen er like strukturert og ansvarsfull som han er leken og uhøytidelig. Han har i mange år vært instruktør i Forsvaret. Han har skrevet to bestselgende bøker. Espen er en erfaren kurs- og foredragsholder, som nå også er programleder for TV 2 og reality-konseptet Øya.

Geir M. Aker

Geir trives spesielt godt når lunsjen spises ved et bål, og da gjerne sammen med barn og ungdom. Han er utdannet veileder og har i mange år jobbet med relasjoner, kommunikasjon, ledelse og undervisning. Geir har 10 års erfaring fra Forsvaret; fra millimeterpresisjon i Drilltroppen i Garden, til lederutdanning ved en av befalsskolene.

Jan Magne Kaasene

Jan Magne er en praktiker og bålmann som liker det enkle friluftsliv. Han har jobbet med barn og ungdom i 25 år, innenfor barnevern og skole. De siste 21 årene som lærer på en idrettslinje med ansvar for blant annet gjennomføring av turer i skog, på sjøen og i fjellet.

 
 

Motivasjonen bak engasjementet

"JEG VEIT DU ER STOLT BESTEFAR!"

Les om engasjementet, inspirasjonen, motivasjonen og tankene bak konseptet Villmarksleir i dette blogginnlegget skrevet av Espen i forbindelse med oppstart av første gjennomføring.

LES INNLEGGET HER

BLI MED PÅ VILLMARKSLEIREN

Vi har begrenset antall deltakere slik at vi har mulighet til å bli godt kjent med alle og sørge for at nettopp du får fullt utbytte av denne uka.

Hvor vi skal være

Vi skal være i skogene rundt Aarholt-tunet leirskole i Stokke. Som du ser på bilde under er det mange flotte byggninger på Aarholt-tunet. Vi skal ikke være i noen av dem. Men vi skal ikke være så veldig langt unna heller.

Vi er veldig glade for å få lov til å boltre oss på eiendommen til Aarholt-tunet. Blant annet finnes det to tun i skogene der, "Bøketunet" og "Villmarkstunet" som vi kommer til å bli godt kjent med. En del av de aktivitetene vi skal drive med kommer til å foregå der. 

Ingfrid og Svein, som eier og driver Aarholt-tunet kommer til å hjelpe oss om det er noe vi skulle trenge. De er veldig godt vant med å ha barn og ungdom løpende rundt hos seg. Blant annet driver de en av Norges beste og mest populære leirskoler. Og så arrangerer de bondegårdsferie med masse gøyalt aktivitetsprogram de andre ukene om sommeren. Du kan lese mer om Aarholt-tunet ved å klikke her.

Bor dere langt unna? Vi kan gjerne være behjelpelige med både å hente og kjøre til Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon. 

Close