VILLMARKSLEIR FOR VOKSNE

Er du glad i naturen, men har liten eller ingen erfaring med å overnatte der? Bli med programlederen på TV 2 serien Øya og bo ute en langhelg i sommer.

Torsdag 15/8 - Søndag 18/8, 2019

PÅMELDING MED KORT PÅMELDING MED FAKTURA

"Trenger å bli "tøffere" i skog og mark... Alltid vært redd for å gå meg bort! Nå har jeg blitt bestemor, og jeg skal ikke lenger være pinglete. Mitt barnebarn skal ha en bestemor som tør ta han med på store naturopplevelser!!🖒🖒🖒"

Eva, 53
Deltaker
 

FÅ KOMPETANSE, ERFARING OG EN FANTASTISK OPPLEVELSE

Etter endt villmarksleir vil du komfortabelt kunne ta med deg barn, familie og venner på behagelige overnattingsturer i skog og mark. Du vil være trygg på hvilke forberedelser du bør gjøre og hva slags utstyr du trenger.

Informasjon

Arrangementet går av stabelen i uke 33 fra kl.: 12:00 torsdag 15/8 til kl.: 12:00 søndag 18/8 2019. 

Dette er en langhelg der vi bor og oppholder oss ute i naturen både dag og natt. Du må kunne delta alle dagene, og være forberedt på å være utilgjengelig på telefon.

Lista over hva du vil erfare og lære ville blitt veldig lang hvis vi skulle tatt med alt her, men her er noe av det du garantert vil få med deg:

  • Gode forberedelser for å sove ute. Hva og hvordan du bør pakke.
  • Håndtering og vedlikehold av diverse verktøy og redskaper.
  • Fyre bål uten fyrstikker (også når det regner)
  • Hvordan kle på deg for ikke å fryse.
  • Finne frem, både med og uten kart og kompass.
  • Enkel førstehjelp og både mental og fysisk hygiene.
  • Hvordan bygge ly for vær og vind, og gjøre det behagelig å sove i skogen.

 

PRIS: 6 490,- pr person

Prisen inkluderer opphold, mat og drikke, samt en del utstyr du vil få med deg hjem.

Bor dere langt unna? Vi kjører og henter på Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon.

PS: I motsetning til deltakerne i TV-programmet Øya, så trenger ikke vi å spise det vi finner. Vi skal sørge for å ha med oss mer enn nok mat!

Påmelding med faktura

Prisen på 6 490,- pr person inkluderer opphold, mat og drikke, samt en del utstyr du vil få med deg hjem. Vi sender deg personlig pakkeliste i god tid før avreise.

Aldersgrense er 18 år og arrangementet er alkoholfritt.

(Klikk her for å betale med kort og sikre kursplassen umiddelbart)

LOGG AV MED OSS!

På villmarksleiren vil klokker og telefoner erstattes av stillhet og ro, tid til ettertanke, gode historier og dype samtaler. Vi garanterer at det vil bli løst ett og annet verdensproblem rundt leirbålet i de sene nattetimer.

 
 

Instruktørene

Espen O. Simonsen

Espen er like strukturert og ansvarsfull som han er leken og uhøytidelig. Han har i mange år vært instruktør i Forsvaret. Han har skrevet to bestselgende bøker. Espen er en erfaren kurs- og foredragsholder, som nå også er programleder for TV 2 og reality-konseptet Øya.

Geir M. Aker

Geir trives spesielt godt når lunsjen spises ved et bål, og da gjerne sammen med barn og ungdom. Han er utdannet veileder og har i mange år jobbet med relasjoner, kommunikasjon, ledelse og undervisning. Geir har 10 års erfaring fra Forsvaret; fra millimeterpresisjon i Drilltroppen i Garden, til lederutdanning ved en av befalsskolene.

BLI MED PÅ VILLMARKSLEIREN

Vi har begrensede antall plasser så vi har mulighet til å bli godt kjent med alle og sørge for at nettopp du får fullt utbytte av disse dagene.

Hvor vi skal være

Vi skal være i skogene rundt Aarholt-tunet leirskole i Stokke. Som du ser på bilde under er det mange flotte byggninger på Aarholt-tunet. Vi skal ikke være i noen av dem. Men vi skal ikke være så veldig langt unna heller.

Vi er veldig glade for å få lov til å boltre oss på eiendommen til Aarholt-tunet. Blant annet finnes det to tun i skogene der, "Bøketunet" og "Villmarkstunet" som vi kommer til å bli godt kjent med. En del av de aktivitetene vi skal drive med kommer til å foregå der. 

Ingfrid og Svein, som eier og driver Aarholt-tunet kommer til å hjelpe oss om det er noe vi skulle trenge.

De er veldig godt vant med å ha gjester på gården, og driver en av Norges mest populære leirskole i tillegg til ferie for familier om sommeren.

Les mer om gjestegården ved å klikke her.

Bor du langt unna? Vi kan gjerne være behjelpelige med både å hente og kjøre til Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon. 

Close

Meld deg på vår Villmarksleir for voksne