Kjærestekurs

INVESTER I DERE TO!

Ta med deg partneren en uforglemmelig helg på Farris Bad og et samlivskurs der fokuset gjennomgående er å styrke og dyrke en livslang relasjon som skal være god! En investering i dere to og det viktige dere har sammen. Dette blir påfyll for både hode, kropp og sjel.

MELD DERE PÅ KJÆRESTEKURS I DAG
LES MER OM SAMLIVSKURSET...

SAMLIVSKURS PÅ FARRIS BAD

 

"Gode parforhold blir ikke til av seg selv, de skapes"

Bianca & Espen Simonsen

Kursholdere
Gjør som over 450 andre par. Delta på vårt kick off for parforholdet!
Et samlivskurs er en god investering

VELG DATO OG DERETTER DEN HOTELL PAKKEN SOM PASSER FOR DERE

Under finner du våre kommende kurs. 

Kursavgiften gjelder for dere begge og inkluderer digital kursportal, kursmateriell, privat veiledning under kurset i konkrete verktøy og øvelser dere lærer. For deltakere som ankommer hotellet på fredagen tilbyr vi også privat par-coaching og/eller individuell undervisning mot et eventuelt tillegg i prisen.


2.-3. november 2024

Farris Bad i Larvik

KURSAVGIFT

5.790.- NOK pr par

▪ Hotellkostnader tilkommer, detaljer i neste steg av påmeldingen. 

GÅ TIL PÅMELDING

8.-9. mars 2025

Farris Bad i Larvik

KURSAVGIFT

5.790.- NOK pr par

▪ Hotellkostnader tilkommer, detaljer i neste steg av påmeldingen. 

GÅ TIL PÅMELDING

ℹ Vær oppmerksom på at hotellkostnader tilkommer, prisen avhenger av om dere ønsker å bo på Farris Bad denne helgen, og da eventuelt om dere ankommer hotellet fredag eller lørdag. Hotellpakke velges i forbindelse med påmelding her hos oss, og betales direkte til Farris Bad i forbindelse med gjennomføringen av kurset. Hotellkostnader i forbindelse med kursgjennomføringen tilkommer også dersom dere for eksempel benytter gavekort i forbindelse med deres overnatting, hotellets konferansepakke er da alternativet som skal velges i forbindelse med deres påmelding hos oss.

Prisene justeres årlig i henhold til generell prisvekst i samfunnet.

Praktisk informasjon om kurset og hotellpakker
Vanlige spørsmål og svar
Kjærestekurs

PÅ FARRIS BAD

Dette er et samlivskurs i relasjonell-kompetanse og kommunikasjon skreddersydd for par i alle stadier av relasjonen. Uansett om dere er stormende nyforelsket, er nybakte foreldre som trenger å komme dere litt bort, eller dere allerede har levd et langt liv sammen. Vi garanterer at denne helgen vil gi ny innsikt i hverandre og gode verktøy for en lang fremtid sammen.

Kurset gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som deltakere sitter to-og-to. Det er livssynsnøytralt, fritt for gruppearbeid og deling i plenum. Dette er ikke kurset der dere skal få nye venner, derfor er både kurset og oppholdet for øvrig tilrettelagt for at dere skal ha fokus på dere selv.

Som en bonus kan kunnskapen og verktøyene dere vil lære være vel så nyttige i alle andre relasjoner dere er en del av.

BOOK PLASS PÅ KURSET I DAG!
Hva du vil lære

NOEN AV TEMAENE PÅ VÅRE KURS FOR PAR

Par som sitter tett og jobber med samlivsoppgave på papir
Parforholdet, et felles prosjekt

Teamarbeid på hjemmebane! Hvordan startet det for dere? Hvordan ble dere et team, hvordan spiller dere hverandre gode? Få innsikt i hva forskning og erfaring forteller oss om forholdet som varer og er gode over tid.

Mann i sofa løfter bena imens en støvsuger jobber på et teppe
Bli tydelig på deres forventninger og roller

Hvem gjør hva og hvorfor? En bevisstgjøring i de mange rollene vi alle innehar i hverdagen vår, både de opplagte, og de vi kanskje ikke tenker så mye på. Hvor kommer forventningene fra og når skaper de utfordringer?

Morsomt bilde der en dame føner håret mens en mann sitter på pc og forsøker jobbe og papirene fyker
Jakten på de gode løsningene

Alle par opplever uenigheter, misforståelser, krangler og konflikt, også de par som opplever å ha det godt sammen. Å være enige bør ikke være noe mål i seg selv, det er heller ikke særlig realistisk.

En mann og en kvinne sitter ovenfor hverandre på et samlivskurs og snakker godt sammen
Anerkjennende kommunikasjon

En god og trygg kommunikasjon er selve fundamentet for at relasjonen i seg selv oppleves som et trygt sted å være. Vi gir dere verktøy og kunnskap for å styrke kommunikasjonen og forstå hverandre bedre.

En kvinne ligger på sofaen på brystet til en smilende mann. Han holder rundt henne.
Sensualitet og seksualitet

Det som skiller parforhold fra rene vennskap er intimitet i form av sensualitet og seksualitet. Det er ikke nødvendig å bytte ut peisen selv om flammene har dødd ut. Vi har tipsene som vil tenne gnisten.

To menn sitter tett og kikker på en pc-skjerm sammen.
Oss i sosiale medier

Sosiale medier og våre nære relasjoner er ikke nødvendigvis en god kombinasjon, og her støter mange par på utfordringer. Dagens samfunn utfordrer vår tilstedeværelse i alle relasjoner vi er en del av.

En eldre lattermild dame sitter på en barneslynge ute i naturen, mannen hennes ler og dytter henne.
Lek, humor og vennskap

"Mennesket er mest menneske når det leker" skrev Friedrich Schiller i 1775. Det er viktig å sette av tid til å ha det hyggelig sammen. Å styrke vennskapet er en viktig del av det å investere i en livslang relasjon.

Et ungt par sitter ute i solnedgangen og holder rundt hverandre.
Felles visjon for hvor dere skal

Kjærlighet til en partner handler for oss, ikke bare om å se på hverandre, men vel så mye om at vi står sammen og ser mot samme mål. Bli tydelig på deres felles mål og strategi for at dere skal komme dit.

Praktiske

OPPLYSNINGER

Om samlivskurset:

Kurset starter lørdag morgen klokken 09:00 og avsluttes søndag klokken 16:00. Det gjennomføres i klasseromsoppsett der dere som par sitter for dere selv og jobber som et team. Kurset er variert og i tillegg til forelesninger og oppgaver som vil bli gitt dere i kurslokalene, vil dere også bli gitt refleksjons- og samtaleoppgaver dere kan ta med dere for eksempel på en gåtur, eller dere kan sette dere i andre omgivelser.

Selv om samlivskurset er intensivt vil det bli lagt til rette for at dere også skal få benytte dere av den fantastiske lokasjonen Farris Bad er.

Kursavgiften inkluderer: (betales ved påmelding)

Kursavgiften gjelder for dere begge, den betales i sin helhet ved påmelding og inkluderer: digital kursportal med informasjon og valgfrie oppgaver både før, under og etter kurset, fysisk kursmateriell, mulighet for privat veiledning i verktøy og øvelser dere lærer under selve kursgjennomføringen.

Om hotellpakkene: (betales i forbindelse med kursgjennomføringen)

I forbindelse med påmelding vil dere bli bedt om å velge blant tre forskjellige hotellpakker. Det vil ikke være mulig å delta på kurset uten å velge en av disse, selv også dersom dere for eksempel allerede innehar et gavekort på overnatting på Farris Bad som dere tenker å bruke. Riktig valg for dere vil da være "konferansepakken".

Hotellpakke alternativ 1: (rom fra fredag-søndag - 9 160,- NOK pr par)

 • Overnatting i dobbeltrom fredag-søndag med frokost begge dager og fri tilgang til SPA avdelingen.
 • Mulighet for privat par-coaching i løpet av fredagen (mot tillegg i prisen). 
 • Konferansepakken på hotellet lørdag og søndag (kaffe, te, frukt, pausemat og lunsj begge dager).
 • 3-retters middag lørdag kveld.

Hotellpakke alternativ 2: (rom fra lørdag-søndag - 6 810,- NOK pr par)

 • Overnatting i dobbeltrom lørdag-søndag med frokost og fri tilgang til SPA avdelingen.
 • Konferansepakken på hotellet lørdag og søndag (kaffe, te, frukt, pausemat og lunsj begge dager).
 • 3-retters middag lørdag kveld.

Hotellpakke alternativ 3: (konferansepakken - 3 180,- NOK pr par)

 • Konferansepakken på hotellet lørdag og søndag (kaffe, te, frukt, pausemat og lunsj begge dager).

Betingelser:

På grunn av stor pågang og begrensede plasser er det bindende påmelding med forhåndsbetaling av kursavgiften med kort/VIPPS/Klarna ved påmelding. Hotellkostnader betales av det enkelte par i forbindelse med selve kursgjennomføringen.

Les våre fullstendige betingelser og kjøpsvilkår her.

PS: Vi har fornøydhetsgaranti! Hvis dere ikke er fornøyde med samlivskurset etter endt kurs søndag er det bare å si ifra til oss. Så skal dere få pengene for kursavgiften tilbake.

BLI MED PÅ NESTE KJÆRESTEKURS
Kursholderne

Bianca og Espen Simonsen er kurs- og foredragsholdere på fulltid. Innenfor temaer som relasjon, motivasjon og kommunikasjon inn mot bedrifter og organisasjoner.

De er selv et par som fant hverandre etter at deres tidligere ektefeller døde i ung alder. Deres historie er nok også bakgrunn for at de brenner for gode parforhold, og for å ta vare på kjærligheten når vi først har den.

De siste årene har de holdt forskjellige forebyggende kurs både fysisk og digitalt for mer enn 4500 par. Blant annet for ansatte i Forsvaret og Bufetat.

Les mer om Bianca og Espen's bakgrunn og kompetanse
Bianca og Espen Simonsen som står ved siden av hverandre. De er kursholdere på dette samlivskurset
BOOK PLASS PÅ DETTE KURSET
Lokasjonen

FARRIS BAD - NORDENS VAKRESTE SPA

Vi er stolte av å kunne tilby samlivskurskurs for dere to på Farris Bad i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

BELIGGENDE PÅ STRANDEN I LARVIK

Uansett om dere kommer med bil, båt, fly, eller tog. Det er enkelt å komme seg til Farris Bad.

 • 1,5 time kjøring fra Oslo sentrum
 • 15 minutter fra Torp flyplass
 • 5 minutter fra terminalen Larvik – Hirtshals
 • 500 m fra jernbanestasjonen i Larvik

Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, 3264 Larvik. 

Telefon: +47 33 19 60 00

Nettsider: www.farrisbad.no

VI VIL INVESTERE I OSS - VI ER MED!

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

↑ Tilbake til toppen