Bianca Simonsen

gef teamet vanebygger hall of fame x2

Jeg elsker livet mitt, og aksepterer de jævlige dagene, de har lært meg mest.

Jeg er opptatt av verdighet, åpenhet, felleskap, og robusthet. Jeg måler min suksess i livet ut fra hvordan jeg trives i mitt eget selskap og hvordan jeg forvalter min hverdagsglede, energi og raushet i møte med andre.

Jeg brenner for å hjelpe så mange jeg kan, til å leve det livet de ønsker med verdighet og robusthet.

Gjennom å få oppleve magien av å få være mamma og voksenperson for til sammen syv barn og unge, fikk jeg virkelig et ekte møte med meg selv. Jeg har lært det som virkelig betyr noe av gutta mine. Jeg kjenner mine styrker og jeg er klar over mine svakheter. Hva jeg må akseptere og hva jeg må jobbe med. Jeg er en mamma med lite dårlig samvittighet, og en kone som velger mannen min hver dag fordi vi sammen, blir mer av det gode.

Har 11 års erfaring innen kurs og foredrag, 8 år på Universitet/Høgskole, skrevet en bestselgende bok, flere sertifiseringer, instruktør i Forsvaret,  8 år som forsterket fosterhjem. Jeg har en arbeidsplass jeg ikke trenger ferie fra og jeg skal leve mer barbeint fremover.

Arbeidsdagen min består i dag av varierte spennende arbeidsoppgaver som formidler, konseptutvikler, veileder og mentor i Gjør en forskjell AS, firmaet jeg eier sammen med Espen, via vårt felles holding selskap PNR AS. Gjennom PNR As er vi også Grundere og eiere av selskapet Intentional Design AS.


🥇 MIN VIKTIGSTE VANE: 

Min morgenrutine


💼 GEF BEDRIFTSPROFIL: 

Gjør en forskjell AS 


✉️ KONTAKT INFORMASJON:

[email protected] | Mobil: 93215650


📱 SOSIALE MEDIER:

Facebook | Instagram