Birk Viking Vestvik Simonsen

gef teamet vanebygger hall of fame x2

Jeg er opptatt av at små tilfeldigheter ikke skal styre hverdagen min.

Jeg har som mål at den dagen jeg har noen timer igjen skal jeg se tilbake på livet og være glad for at jeg turte å skille meg ut og gå den veien som ga mitt liv mening. Jeg er opptatt av å ta vare på de rundt meg og spre glede.

Jeg er en åpen og rettferdig person som ser etter det beste i alle. Jeg er veldig opptatt av å bli en bedre utgave av meg selv hver eneste dag. For å få til dette er det viktig med gode vaner og rutiner, og det er noe jeg jobber mye med.

Jeg prioriterer god helse og mental helse over alt annet. For meg er det viktig å ha en kropp og et hode som ikke setter noen grenser for meg. I min familie har vi de siste åtte årene stått opp klokka 06:00 og trent hver dag før skolen. De siste årene har jeg begynt å trene på helsestudio og finner stor glede i det. Jeg har en stor interesse for økonomi og har allerede begynt å investere i aksjer og fond. Målet mitt er å oppnå finansiell uavhengighet.

Nå jobber jeg i familiebedriften Gjør en Forskjell og går på skole samtidig. Er ferdig med videregående sommeren 2021. Etter videregående skole skal jeg i Forsvaret. Noe som jeg har jobbet mot i mange år gjennom mental og fysisk trening.


🥇 MIN VIKTIGSTE VANE: 

Meditasjon


✉️ KONTAKT INFORMASJON:

[email protected] | Mobil: 94004975