På jakt etter et inspirerende foredrag. Et halvdagskurs eller en ledersamling over flere dager?

Vi skreddersyr våre leveranser, så ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

 

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

FORMIDLING ER VÅRT FAG

Vi leverer engasjerende foredrag, kurs og seminarer der publikum ikke bare får høre sterke, rørende, og inspirerende historier. De vil også få med seg konkrete verktøy og øvelser som kan skape umiddelbar og varig endring.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL VÅRE KOMMENDE KURS OG ARRANGEMENTER

BIANCA SIMONSEN

Bianca er et fyrverkeri på scenen. Med faglig tyngde og humor, forener hun fag, teori, praksis og egne erfaringer i temaer som: kommunikasjon, relasjonell ledelse, arbeidsglede, selvledelse, selvfølelse og mot. Tilhørerne vil sitte igjen med nye relasjonelle ferdigheter og kommunikative verktøy.

MER OM BIANCA

ESPEN O. SIMONSEN

Espen er en sterk formidler som fenger tilhørerne. Han klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Espen er brennende opptatt av hva som får oss mennesker til å tåle, mestre og prestere. Han holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og prestasjon.

MER OM ESPEN

"MKS har brukt Espen Simonsen som foredragsholder og motivator på våre lærlingesamlinger, som stort sett er ungdom fra 18-22 år. Tilbakemeldingene fra ungdommene har blant annet vært; «Når Espen snakker MÅ vi bare følge med!» og «Espens foredrag har virkelig gitt meg noe å tenke på». MKS tror foredraget «Motivasjon, like varig som å dusje» treffer alle på en eller annen måte, uansett alder og ståsted i livet."

Lise L. Mandal
Opplærings- og KS leder, Maritimt Kompetansesenter Sørøst Norge

"Tilbakemeldingene fra publikum har vært overveldende, de følte at de hadde fått verktøy for å kunne bruke i hverdagen og at foredraget berørte dem på en meget god måte. To profesjonelle og gode foredragsholdere som treffer publikum."

Linda Linnestad
Prosjektleder

"Bianca Simonsen er et fyrverkeri, og det sier vi ikke bare på grunn av de ville krøllene. Vårt første samarbeid var på konferansen Psykisk helse blant barn og unge. Med forrykende engasjement og entusiasme forener hun teori, praksis og egne erfaringer i sine foredrag, så det nærmest hypnotiserer lytterne. Vi gleder oss til videre samarbeid."

Halvdan Steinert Nicolaysen
Konsernsjef Confex Group AS

"Espen er en sterk formidler, og løser oppdraget på en god måte. Han fenget tilhørerne, og klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Jeg kan trygt anbefale Espen som foredragsholder."

Rikke Philippi
Prosjektleder, Verdensdagen for psykisk helse

"Bianca holdt et ekte foredrag. Fra hun kommer opp på scenen til hun går ned har hun min fulle oppmerksomhet, hele tiden. Hun varierer med egne historier, med humor, med alvor og med selvironi. Hun gir veldig mye av seg selv og hun evner å være en del av gjengen i salen selv om hun er på scenen."

Siri Folkvord Abrahamsen
Grunnlegger av Verdifabrikken

ET UTVALG AV VÅRE KUNDER